Sama ga uporabljam že pol leta in zagotovo mi ni žal denarja.
+ Nobenih rizel,tobaka in nič dima,samo para

Uporabljaš ga lahko kjerkoli: doma v sobi tudi ko je ata na hodniku, v kinu medtem ko sosed kokice natepava
,ali v kabini zdravilišča Laško,brez kakršnegakoli skrivanja in strahu pred neprijetnimi vonjavami...dejansko ima super okus in kot je že zgoraj predhodnik omenil, dejansko okusiš kar vaporiziraš..
Omenim naj še super kombinacijo maryjane in poprove mete, katera da tak icy zimski okus...
Še ena pozitvna stvar je vaporiziranje neposušene in ne-curane robe, kajti klorofil se pri uparjevanje ne izloča in ne škoduje zdravju kot pri
zato ni problemov sušenja na fen ali v pečici 
- Seveda ima stvar tudi svoje minuse,kajti komora za zelišča je zelo majhna in jo je težko očistiti in razdreti.Zanima me na tem mestu,če je že kdo razdiral del komore kjer je igla za segrevanje,kajti pri meni je ta del popolnoma umazan zaradi 1x napake vaporiziranja hashisha,katerega se res ne sme uporabljati v Iolite-u

Imam še eno vprašanje in sicer vem da se ne sme kaditi plesnivih vrhov...Kako pa je z vaporiziranjem in plesnivimi vrhi??

Vse digitalno, hitro in učinkovito, keramični grelni element. Zadeva je vredna vsakega centa. Kdor kupuje vaporizer za doma le naj ga nabavi!
Ko rdeča luč ugasne, že lahko vlečeš...