Skunk vs. domačica
Re: Skunk vs. domačica
daj vdari se !
dej poslji se meni to kar kadis ker kot zgleda te fajn buta
police in helicopter search for marihuana ...
Žal skajeno že en cajt nazaj, če hočeš si kup eno 100% indiko (pa ne od Greenhouse seeds, ker so ful mešana mnenja o tem smradu) in jo pust da vidš samo še "amber" trihociste pa bo. V končni fazi lahko pustiš do amber thcomov katerkoli sorto pa te bo precej prbila, ampak če hočeš res un trip nablojen mora bit pa še 100% indika, po možnosti še indoor z eno 600-1000W lučko.
EDIT: ali pa topla greda z veliko sonca.
Men se bere kot da bi kadil Deep Chunk od XYZ
LP
L.
LP
L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
HAHAHA, ravno sem prebral lemonov post in sem razmišljal kaj bi mu odgovoril, ampak je bila tvoja izjava že popolna
Quote:
Žal skajeno že en cajt nazaj, če hočeš si kup eno 100% indiko (pa ne od Greenhouse seeds, ker so ful mešana mnenja o tem smradu) in jo pust da vidš samo še "amber" trihociste pa bo. V končni fazi lahko pustiš do amber thcomov katerkoli sorto pa te bo precej prbila, ampak če hočeš res un trip nablojen mora bit pa še 100% indika, po možnosti še indoor z eno 600-1000W lučko.
evo zmotaj si enga da te odstela s plastike
Lojze deep chunk ne tripa te spravi spat
to bo thai al pa plastika
evo zmotaj si enga da te odstela s plastike
Lojze deep chunk ne tripa te spravi spat
to bo thai al pa plastika
police in helicopter search for marihuana ...