Priročnik za začetnik: Kako zviti in skaditi joint
Re: Priročnik za začetnik: Kako zviti in skaditi joint
Nic se ti ne zdi. "Oldtimer jole" so vedno brez filtra. Se spomnem ko smo bli tam 13-14 stari ko smo pohal v peki papir zavito, brez rizl da negovorimo o filtrih in vsi poceni pa kaslal ko satan hehehe Good old times
kerkrat ko ni blo rizle u paper od kruha -kruhovc haha
kar seješ to pol žanješ
Mhm pa mi smo ga tut v papir od SSKJ-ja zvijal, smo si kar v soli sposodli v knjiznici (mladost je norost) =)
-
slovenija1
hehehehe mi smo od čikov zadaj ko je oni papir gre cisto tanek sloj dol potegnit pa še zgleda kot jul z rizlo na koncu hehe 
-
slovenija1
noro nebi niti probal kadit brez filtra
Zanimivo! Ni ti bilo problem kaditi zdravju zelo škodljivo lepilo, ki ostane na papirju, ko odstraniš aluminij iz tistega papirja. Ampak brez papirnega tulca, ki nič ne filtrira, pa ne bi kadil.
Sicer pa rastafarijanci zaradi verskega prepričanja kadijo brez "filtra", oziroma tistega tulca, ki mu kadilci konoplje rečejo filter.
Sicer pa rastafarijanci zaradi verskega prepričanja kadijo brez "filtra", oziroma tistega tulca, ki mu kadilci konoplje rečejo filter.
LP, ekolog
ja to je res brez filtra ful močno pa še čez leti haha drgac pa u kruhovc pa u un paper od cikou js nism kej dost ene 3-5x u lajfu ce je bla res kriza
kar seješ to pol žanješ
No, mislim, da se vsi zavedamo, da tisti "filter" ne filtrira nič. Gre bolj za praktičnost, joint se lažje drži, lažje kadi, lažje zvija, pa še delci trave in tobaka ti ne grejo v usta.
Drugače pa, v skrajni sili sem se posluževal postopka, da sem čiku odrezal filter in odstranil tobak, tako, da je ostal samo papirnat tulec, na en konec tulca sem dal "papirnati filter", na drugmu koncu sem pa not tlačil fino zdrobljeno mešanico tobaka in trave.
Drugače pa, v skrajni sili sem se posluževal postopka, da sem čiku odrezal filter in odstranil tobak, tako, da je ostal samo papirnat tulec, na en konec tulca sem dal "papirnati filter", na drugmu koncu sem pa not tlačil fino zdrobljeno mešanico tobaka in trave.
Ja pa z "giltrom" (tako recemo filtru za ðole) si malo kaslanje ublazis. Drugac pa so eni moji sošolci tudi filter iz vate delal eni so jo kar iz unih palčk za usesa cistit uzel, je mel en moj sosolc poln zep tistih palčk pa bomba Lep pozdrqv
ja sam če u čik bašš travo pa tobak ga takoj pokadis hehe saj prmen je blo tko ful hitr gori
kar seješ to pol žanješ