Najprej hvala vsem za izrečeno dobrodošlico. Mal se lovim na tem forumu, hahhahahha, kot bi bla prvič na forumih. Ne vem, kam naj pritisnem za dodati post, pa sem kar na quick reply???? Nej mi kdo pomaga no

V glavnem, zanimivi vaši odgovori:
Ganja Farmer - tudi jaz ne verjamem v fizično zasvojenost. Mogoče mal psihično; takrat k rečeš:"Ejga, zdej bi mi pa pasal enga zrolat!"
Masta - tudi jaz se spominjam (vidiš, še mi dela spomin, hahahhaha) da sem bla že kot otrok mal bolj raztrešena. Res je da pomembnih stvari se ne pozabi, samo včasih se ne morem spomniti kakšnega imena ali naslova ali številk (verjetno sem imela že prej te težave). Res pa je, da je vse v glavi. Če se prepričaš, da je to od tega, potem čutiš posledice ravno takrat... Nisem panik, niti me to tako zelo ne moti... Dokler mi bo pasalo občasno high stanje, bom konzumirala

Sticky - Ja o javnem razkazovanju v high stanju, bi tudi jaz lahko govorila in govorila. Zunaj se ne maram zakajati, ker me je velikokrat pograbila nekaka paranoja (kako bo potekala vožnja domov, vsi mi berejo s čela, itd.) Najrajš konzumiram doma z mojim tipom, pol pa gor kakšen dober film al pa glasbo, al pa pobašem svinčnik in beležko in zapisujem svoje misli (to imam najraje), ideje.... Matr me včasih tako odnese, da se sama sebi začnem smejati..... Ful imam rada tud, k se totalno sprostim, ko mi je vse smešno, ko bi v tem stanju obkrožila svet, tudi po vseh štirih če je treba.....
Albert - strinjam se s tabo, da se v tem stanju vklopi ne le en ampak mnogi senzorji. Ne maram moraliziranja, pametovanja, "posiljevanja"..... Rada pa imam ljudi, ki se pogovarjajo, ki izražajo svoja mnenja (ne da bi z njimi posiljevali folk okrog), rada razglabljam, razpravljam in filozofiram (komu bi šla na živce, hahahhahhaha? - to sprašujem zato, ker mi moj včasih pravi, da spet odkrivam Ameriko)
Ares - duhovno usmerjeni..... sama se zelo zanimam za duhovnost in največ "mojih resnic" sem dognala ravno skozi zakajenostjo...Mozek mi dela sto na uro - obzorje se razširi skozi vse vesolje..... noro!
BTW - hvala za podane teme (nekaj sem sicer že brala, ostalo pa še bom)
Skank - Meni včasih paše samo tišina in da sem sama s svojimi mislimi.....
Gruver - cool, hahahhahhaha
Volkds, hahahhaha, teb sem se prov nasmejala, simpatični pikasti premori med stavki.... Sem mnenja, da človek bi moral početi, kar mu paše (veli srce), če le s tem ne prizadane ljudi okrog sebe.... in po meri seveda... Sebe moraš imeti predvsem rad.
in Storm - ODKRITO! vsa čast! Ravno zaradi tvoje odkritosti menim, da se te negativen folk tudi izogiba.... Sej prov tako!
No pa lepo se mejte do naslednjič!