. mi je jezik teku kot namazan, misli pa tut šopale ko da bi bral poglavje v knjigi.kar se pa tiče obiskovanja predavanj v zakajenem stanju, sem pa rajš zamudu prvo uro, kot da bi šu na fax brez jointa v roki. vsa predavanja so se mi zdela velik bolj zanimiva, bolj sem poslušal, snov me je pritegnila. v glavi so se mi rolale situacije, kje bi to slišano lohk uporabu. čist vsega si nism zapomnu (v treznem stanju si ponavad še manj), so bli pa zapiski zelo vredu napisani. zdej, ko sem nehal kadit, se mi predavanja zdijo precej bolj dolgočasna. sej ne rečem, kakšn predmet je zakon, sam če bi bil zadet na predavanjih, bi mi bil še bolj zanimiv. zapiski so mal bolj površni, na faxu ponavad sam še gledam na uro, kdaj bo konc, da grem domu (prej so mi predavanja kar letela mim).
laboratorijske vaje so mi na splošno zakon in bi po mojem mnenju mogle bit sestavn del vsakga predmeta v mojmu študiju (edin dolgčas je pol poročila pisat). od dveh ur vaj vsakih 14 dni odnesem velik več kot od 4 ur predavanj na teden. so mi pa tut te ble bolj zanimive, če sem bil zakajen. ampak tle ni panike, so mi tut zdej.

..pa še zmer ga pržim..skos..pa delam.Med šihtom pa ne kadim..ker mam tak posu..d si tega ne morm prvoščt..oz..laho skadim..sam ne bi blo ql..lih..za osebje
...
potem pa se mi ni dalo nič kot v gostilni kavico srkat.