Citat:
" Nekaj so ze pisali menjave glede tobaka, se sploh kaj splaca al je tobako le tobako?"
Ej jest sm iskov dolg cajta in povsod ta nadomestek, ker sm mislu da morm nujn mešat, pa mi ni ratal, to je pomoje tko kot iskanje svetega grala k ga sploh ni!
Poanta pri tobaku je, da je tako dobr za kadit, ravno v tem da ti nikotin zagotovi užitek že ob prvem in usakem naslednjem dimu. Zato tut tistim, ki ne pohajo čistake ob kajenju čiste neki manjka, pa sigurn to ni tejst tobaka!
Sicr jim je pol loh kul ko so zadeti sam samo kajenje jim glih ne nudi užitkov. (Tko sm se tut jest skiniv tobaka, laži prebrodš pomankanje nikotina, ko si zadet!)
Sej če mal bol pomisleš vidš da ljudje uglavnem kadijo travo pa tobak ali pa mešanco! To pa zato ker tobak daje užitke med kajenjem, travca pa en super efekt po kajenju eni pa pač radi oboje združjo!
Ma sej s travo bi se dal kej mešat, ker bi bil itak na koncu deležen zadetosti, sam nima smisla da bi se več dima udihvov, sam zato da bi dl kadu ker itak ni filing če ni nikotina! (razen če je čist premočna vutra pa se to je bolš za zdravje da ne mešaš (poanta potentnosti medicinske konoplje))
Breznikotinskih čikov pa nav noben dolg kadu, pa tut če so bolši za kadit od navadnih, ker pač ne bo deležen užitkov nikotina ob kajenju. Tobačne industrije že vejo zakaj ne dajejo kej druzga not!
Čistaki so zakon zakva bi kej mešov!
le čistak zagotovi originalni zadetek
odkar jih poham sm vsakič prelepo zadet, kot da bi na novo odkril čare travice