Quote:Quote:
ja pol bom pa kar lepo do kriminalista stopil, pa naj da on na analizo in naj država plača.
zadnje tri dni me intenzivno najeda tole. sploh ko pomislim, kaj vse še bojo dali na trg, me zmrazi. in zdaj bi se resnično morali zamislit vsiskup. trava ubistvu lahko postane izredno nevarna zadeva. pljuča so občutljiv organ.
a država sploh kaj spremlja te stvari? mogoče bi morali iz naše strani ponuditi sodelovanja kakemu pristojnemu ministrstvu. v smislu predstavitve problema in podajanja informacij ipd. nevem, mogoče sem samo momentalno tako črnogled, a nekaj bi vseeno morali začeti delati na tem![]()
Država ne "časti" teh pregledov dokler se ne zgodi kaj resnega. Tako je bilo v primeru ekstazijev, ki niso vsebovali MDMA (to kar bi naj bilo v ekstaziju) in v primeru, ko je bil kokainu primešan atropin, verjetno pa bi tudi tu ukrepali šele ko bi se komu kaj zgodilo. Kriminalist pa ti bi lahko s hitrim preliminarnim testom lahko samo potrdil prisotnost THC...
ok bom vprašal modela, ka se da nardit. mogoče on pozna koga na sodni medicini, da bi se poturilo nekam vmes. hehe ukrepam pa potem lahko tut sam, samo rad bi točno vedel kaj modeli prodajajo. če ni druge, jih bom pa scinkal, ko jih jebe.
hvala za odgovore eko.
mike: tr00