kolikor sm jaz opazil je že skoraj brezdebatno to da se da čik zravn....tudi v primeru, da kdo ne kadi cigaretov si da v joint čik zravn in tako se kao lepše kuri....oslarija (res je da se kuri počasneje!). če je heft lepo nadrobljen in join lepo zvit ne vidim razlike v kurjenju sploh. z razliko od tega da čistak ugasne in ga moraš spet malo prikurit samo jaz v tem ne vidim popolnoma nobenega problema (medtem ko drugi mogoče bi)...osebno mi ni "težko" z vžigalnikom mal prikurit, al je to res tak problem da bi zarad tega mogu čik zravn metat...bl ne.
meni zaradi čika postane slabo

in se tudi spomnem, ko sem prvič kadil in je bil v jointu čik. To mi je popolnoma pokvarilo izkušnjo saj nisem kadil cigaretov. Od takrat nekaj časa nisem hotu sploh več slišat za travo kaj šele kadit ker mi je bilo po tistem prvem jointu tako močno slabo da zadetosti sploh nisem čutil in sem se spraševal v čemu je point te trave... Nakar mi od čistaka nikoli postalo slabo, še več! - v primeru da mi je bilo slabo mi po skajenem jointu ni bilo več

to za moje pojme samo kaže o toxidnosti čikov in da je to dejansko strup, ki ga moje telo zavrača vse dokler se nekako ne navadi....ostali pa so pač navajeni na prisotnosti nikotina v sistemu in jim ne povroča težav...

seveda pa je point vsega tega da se niti nočem navaditi na nikotin samo zato da bi lahko kadil jointe s čiki.
verjetno je kdo pomislil...waw, kreten si more sigurno vržt v joint cel gram da se mu kaj pozna...ne, v join al pa bong si ponavadi vržem 0.25 (četrt grama!) pa sm prbit ko zmaj, vedno - pa kadim čistake že več kot tri leta. ponavadi pa če si zvijam joint si vedno rizlo odrežem na polovico ali pa malo več tako da pride ravno prav rizle in je ni nič odveč

LP