OdgovorNapisal/-a niga » 15 Maj 2007, 19:40
Ja hvala za kritiko sanyo, točn to rabm, zato sm pa tut prvo na forumu objavu!
Delo sm se lotiv pisati zaradi neke osebe, ki so jo zanimale, zmote okonoplji in nažalost ne zna angleško, da bi ji lahko pokazal tuje raziskave!
Zatorej delo ni tako resno!
Reference pa sm navajal, kar sproti pri usaki temi, ker se mi zedi, da je tako bolj enostavno za tiste uporabnike, ki se hočejo takoj prepričati, še iz drugih virov, o isti stvari.
Glavni viri slovenskega teksta, pa so itak navedeni na koncu, in zavzemajo vse trditve oziroma še več trditev, ki jih žal še nisem prevedel!
Ubistvu sm hotel narest samo neko slovensko predstavitev teh mitov, z podporo drugih virov, ker le tako lahko kaj dokažeš. Ali kot ti praviš, da neka raziskava še nič ne pomeni, zato sm navedev več raziskav in statistik ker dve neodvisne študije z podobnimi rezultati, pa že neki pomenta, še bol je pa, da jih je še več! Zato sm pa tut pisal na konc, da bi se še in še našlo, sam cajt si je treba vzet!
Zej mi pa povej ker anti travar bi si vzel čas, da bi si te raziskave na kp spravu, pa jih primerjov, moj odgavor je noben. Že tist k bo to prebrov pa preveru bo zame car!
Pa hvala za pomoč!
LP