Kuharski recepti

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
bluu
Prispevkov: 896
Pridružen: 23 Nov 2004, 07:21

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a bluu » 14 Feb 2005, 08:20

Haš oil okus je odvisen s kakšnim postopkom ga pridobivaš. Z Butan-Propanom je ogaben, ko bi plin vohu, js sem bil kr malo razočaran. Tut ko se kadi, se voha plin. Buta sicer odlično, sam mel bad filing je un plin vohat.
Z alkoholom pa je super, sam je manjši izkoristek
Pa še to, zadeva je tako močna, da si ne predstavljam, kk bi si ti to na piškot mazal?? Če daš na konico noža majčkeno gor in to skadiš te že obrne ko pr nortzih
lp

ROXZ
Prispevkov: 1476
Pridružen: 30 Nov 2004, 16:23

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a ROXZ » 14 Feb 2005, 16:36

ok hvala...rajs nebom tega probu da nebo mene namazal po tleh ze banga mam zadost k zmeri premocnga skuham bo treba za kaksnga vapota nasparat.

ble
Prispevkov: 180
Pridružen: 22 Jan 2005, 22:15

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a ble » 14 Feb 2005, 23:11

Quote:

grem stavt da si bil pijan ko æep ko si tole napisu rip




loooool

Kokr se spomnem ni bla lih taka situacija, za pa neb znou lih zanikat
ne upaš!

ganja_farmer
Prispevkov: 2597
Pridružen: 15 Nov 2004, 07:43

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a ganja_farmer » 14 Nov 2005, 19:43

No da jst napišem po kerem receptu bom peku piškote jutr pa pojutršnem:P

Dunajski vaniljevi rogljički

Sestavine za 80 rogljičkov:
50 g mandeljnev
50 g lešnikov
300 g moke, 100 g sladkorja, ščep soli, 200 g surovega masla, 2 rumenjaka
5 zavojčkov vaniljinega sladkorja
1/2 skodelice sladkornega prahu

Na kos približno 230 joulov/55 kalorij

Mandeljne poparimo, olupimo in drobno zmeljemo. Prav tako drobno zmeljemo tudi lešnike. Moko presejemo na desko. Mandeljne, lešnike, sladkor, sol, mrzlo surovo maslo v kosmičih in rumenjaka pognetemo z moko v krhko testo. testo zavijemo v alufolijo in ga za 2 uri shranimo v hladilnik. Pečico razgrejemo na 190°C. Testo po obrokih oblikujemo v svaljke, debele kakor svinčnik. Svaljke režemo na 5 cm dolge kose, ki jih upognemo v rogljičke (kifeljčke). Pečemo jih na srednji višini 10-12 minut, da postanejo zlato rumeni. Vaniljin sladkor zmešamo s sladkornim prahom in v njem previdno povaljamo vsak rogljiček posebej.

Nasvet
Rogljičke shranimo v škatlo tako, da med posamezne plasti vložimo pergamentni papir. Tako se rogljički ne bodo drobili.

Pa bom kej sliku ko bom speku:P

patrik
Prispevkov: 672
Pridružen: 07 Jun 2005, 21:01

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a patrik » 14 Nov 2005, 20:04

se mi že sline cedijo...

P.S. a neboš neč zelenja dau notr?
pa jebote

ROXZ
Prispevkov: 1476
Pridružen: 30 Nov 2004, 16:23

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a ROXZ » 14 Nov 2005, 20:18

Quote:

Dunajski vaniljevi rogljički

Sestavine za 80 rogljičkov:
50 g mandeljnev
50 g lešnikov
300 g moke, 100 g sladkorja, ščep soli, 200 g surovega masla, 2 rumenjaka
5 zavojčkov vaniljinega sladkorja
1/2 skodelice sladkornega prahu

Na kos približno 230 joulov/55 kalorij





psycho glej uno oznaceno z rdeco

patrik
Prispevkov: 672
Pridružen: 07 Jun 2005, 21:01

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a patrik » 14 Nov 2005, 20:25

hehe bo počasi treba špegle nabavit...
pa jebote

ganja_farmer
Prispevkov: 2597
Pridružen: 15 Nov 2004, 07:43

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a ganja_farmer » 17 Mar 2006, 17:23

IN spet sem peku:) tokrat sem si pripravil pico:)

Recept se glasi:
v posodo daj 2 dl toplega mleka ali tople vode, zravn 20g kvasa, in 1 žličko sladkorja. Pustiš da to naraste (20 - 30min), medtem pripravimo 350 g moke, žličko soli, žličko olja (jaz sem uporabil prej pripravljeno maslo iz konoplje ga segrel da je bilo tekoče, tak da ratalo olje:P) noter zlil v to posodo potem tisto mleko z kvasom, dobro premesil in pustil vzhajati 20 - 30 min.

po tem času, sem razvaljal testo in ga položil na pekač. Uporabil sem olje spodaj za podmazat, k mi je zmanjkalo peki papirja:) no ko sem testo dau u pekač, sem potem gor začel dajat vse druge stvari ki sodijo na pico (pelati, gobe, šunka, sir, origano, feferoni in tabasco) pico sem dal peči na približno 220 stopinj za 20 min. Po tem času sem jo pojedel približno pol pleha:) Dogajalo mi je sigurno več kot 5 urc:D zjutraj pojedu polovice še, pa mi spet dogajal 5 urc:) čist hudo blo:P

vodnarka
Prispevkov: 46
Pridružen: 27 Avg 2007, 19:50

Re: Kuharski recepti

OdgovorNapisal/-a vodnarka » 11 Sep 2007, 11:42

mmmmnjammmm
naredi popolnoma vse kar je v tvoji moci, nato pa se prepusti!


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 9 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron