Sem opazila vaso spletno stran in sem se odlocila, da vam opisem mojo vcerajsnjo izkusnjo s kajenjem trave. Uglavnem...zacelo se je nekako tako: Vcasih se s prijatelji odlocimo in gremo eno pokadit, pa do zdaj je bilo se vse ok... pac malo si omoticen, drugo pa vse stima... no vceraj se je moja noc spremenila v nocno moro... ko sva s prijateljem eno prizgala (domaco) in jo pokadila, mi zacuda takoj sploh ni prijela... zdelo se mi je zelo cudno in sem se še hecala: ah pa saj sploh nič ne prime... nato pa, kaj pa vem po 10 min hoji (odpravljala sva se namrec pes do doma) buuum... naenkrat se mi je njegov glas zazdel tako cuden, slisala sem samo momljanje in se tega tako ustrasila. Dobila sem halucinacije da pred menoj tece moj pes. Naenkrat sama sebe sploh nisem mogla dojemat, ne vem ce se vam je kdaj ze to zgodilo, ampak jaz sem se sprasevala "ali sploh obstajam?" in take podobne... rekla sem mu naj me dvakrat udari, njegovega udarca sploh zacutila nisem... tako strasno in cudno je bilo vse da sem sla v bliznjo reko, in si (boljse da danes ne pomislim na kvaliteto vode) z vodo umivala obraz in jo pila... sline namrec nisem vec imela, srce pa mi je bilo tako kot se nikoli... svojih nog sploh nisem vec mogla nadzorovati, svojih besed pa se manj... ubistvu sama sebe nisem mogla dojet da zivim? sem se ze pripravila da bi poklicala brata in vse da se poslovim... no potem sem se prisla domov, in mislila da je vse le posledica dihidracije, ter sm zauzila sol in vodo... pa se to ni nic pomagalo, ulegla sem se na kavc in se tresla, poleg tega pa sem imela se vrocino in se vedno sem imela obcutek kot da me ni v tem telesu (scary v 0)... prijatelji niso vedeli ali naj me peljejo na urgenco ali ne... dejstvo je da sem pred zauzitjem trave bila 4 dni bolana... ze veckrat sem kadila travo pa se nikoli nisem dozivela tega. Zanima me, ce je to le posledica trave ali cesa drugega? Sem slisala da obstaja tudi skropljena trava. Ce mogoce kdo kaj ve v zvezi s tem, mu bom zelo hvalezna!
Lep vecer se naprej, pa lepo spite

...