Delil bi svojo življensko zgodbo, saj sem se odkar sem za 60 rojstni dan dobil računalnik, za katerega sta me vnuk in sin prepričevala odkar so le-ti v rabi, ampak se skušnjavi nisem želel vdati, saj vem da bi na njem preživel preveč časa, ki ga raje porabim za kaj druga. Sem pa pogooglal (ali kako rečete) o travi, in odkril zanimive forume, a le tega v slovenščini.
Torej, rojen sem 23.1.1949, na Bledu, kjer sem preživel tudi najrosnejša leta, kasneje pa se preselil v Maribor, kjer zdaj prebivam.
Travo sem začel redno uporabljati leta 1965, še zdaj se spomnim dneva, ko je takratna punca (zdajšna žena) prinesla vrečko nečesa suhega,zelenega, ne ravno močnega vonja. Joint je takrat naredila z navadnim papirjem, brez kakršnegakoli filtra, joint je bil v razpadajočem stanju in tudi trava ni bila dobra, a smo se z leti naučili vsega.
Moj najljubši način je bil vedno joint, pa tudi pipa ni bila slaba. V času slovenske osamosvojitve je z samostojno državo k meni prišla tudi uporaba bongov, vendar je joint vseeno unikat, saj je že zvijanje neke vrste procesija, ki je vsakič zabavna.
Zaposlen sem bil v začetku kot bančnik, kasneje kot finančni svetovalec, z preprodajanjem se nisem ukvarjal nikoli, sicer sem v začetku poskušal saditi, vendar neuspešno.
Tudi policija mi ni povzročala težav, ne jas njej- trudil sem se vse, od nakupov do uporabe, delati čimbolj diskretno, na kar današnja mladina velikokrat pozabi, kar meče na uporabo trave slabo luč.
Poleg trave sem poskusil le hašiš, ki pa pri meni ni vzbudil posebnega navdušenja, zato si ga sam nikoli nisem kupoval ali ga uporabljal, vsaj ne redno.
5 let sem preživel na Nizozemskem, in to je (ne samo zaradi legalne marihuane ter hašiša) najlepša dežela širom sveta- prijazni ljudje, majhne, urejene ulice.
Rad igram kitaro, saksofon, uživam popoldneve v gozdu ob dobri domačici in glasbi, rešujem križanke ( ki pomoje v časih, odkar obstaja internet, prestavljajo nesmisel).
Travo uporabljam po 2 uri popoldne, saj dopoldne obstaja veliko stvari, ki jih boljše in z večjim veseljem doživim/opravim nezadet.
Uporabljam vaporizer (uparjalnik) , zaradi zdravstvenih razlogov. Cigaret nikoli nisem redno kadil, le včasih kot primes k travi.
Z polno energije se podajam proti prihajajočim letom.
Mislim, da je moje življenje le pozitiven dokaz vpliva marihuane na človeka- z vsakim dnevom se zbudim boljše volje, v pričakovanju novih izkušenj.
Če rabi kdo nasvet/ima kakšno vprašanje, sem za ta odprt

), potem pa naprej.