Šokiran nad odzivom tastarih

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Lisica4248
Prispevkov: 108
Pridružen: 23 Jun 2013, 17:00

Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Lisica4248 » 27 Jul 2014, 21:53

No naj vam najprej malo opišem situacijo, kadim že 4-5 let, star sem 20 let in seveda živim pri tastarih. Do sedaj sem uspešno skrival da kadim, no včeraj kot ponavadi kadim na bong na okenski polici in itak se je vohalo malo v sobi. No in seveda 3 min po kajenju mi v sobo vleti mt, takoj začne spraševat kaj smrdi in pogleda na polico, tam pa bong... Seveda cela štala, tastaredva nikoli nista probala, nista vedela kako smrdi. Mt v jok, fotru se odpelal, k probavam razložit za kaj se gre sta one dva itak imela v glavi sliko da se bom čes en mesec z heroinm špikov ker trava je samo gateway drug, in da bom zajebal lajf. Povedal sem jima da kadim že 4 leta po 2-3 jointe na teden (vrglo jih je na rit), ker pa sem že prej imel par testov (zaradi opravljivih sosedov in podobno) in ker preden sem imel test sem spil 2L limonade in je bil zmeraj negativen, predvidevam ker ne kadim veliko. Ko sem začel razlagat, da se jaz čisto zavedam posledic kajenja in da nikoli nebi probal trdih drog sta pa itak začela da mi ne moreta nič verjet in da naj ne razlagam nekih zdravilnih učinkov ker sem omenil da naj si pogledata kakšen dokumentarec. Fotru itak ne morem nič dopovedat, zato imam pogoj da neham kadit ali pa naj se odselim.

Kot vidite sta zelo '' zategnena'' starša, verjetno se sploh ne zavedata da 3 jointi na teden ne morejo nekaj ful škodovat, in mislita da je to verjetno zlo velika doza ali nekaj podobnega. Najbolj me pa moti, da še 2 dni nazaj mi mt pravi kako je ponosna name, da ni z mano nobenih pizdarij in da mam reden šiht pri teh letih, zdaj pa ko grem po hiši gledata name ko na narkomana za avtobusno postajo. Pa še to mi ni jasno zakaj 80% kolegov iste starosti, nekateri še mlajši lahko kadijo doma, lahko sadijo doma, mene bi pa zaradi parih dimov na teden vrgla iz hiše.

Vem, da če pač ne želita da kadim doma nebi smel kadit, prav tako mi je jasno da ne za njihov denar čeprav kadim to kar je zraslo lani in ne zapravljam keša za travo, ampak one dva tega ne vesta.

Sedaj me pa zanima če se vam zdi taka reakcija normalna, in kaj lahko naredim da ne bosta name gledala kot na enega narkomana, kako naj dokažem, da če v 4-5 letih kajenja nisem poizkusil nič drugega kot pa travo da v naslednjih obdobjih isto nebom. Itak mi je jasno da se mi ne splača zaradi parih dimov na teden zgubit strehe nad glavo, ampak ne morem jima pa obljubit da nebom nikoli več prižgal, čeprav mi ni problem nehat pa tudi če za pol leta.


Peace!

sandzak
Prispevkov: 162
Pridružen: 21 Sep 2013, 17:59

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a sandzak » 27 Jul 2014, 22:09

Their house, their rules- As easy as that. Če nočeta da to delaš v njuni hiši pač neboš. Pohaj izven hiše pa nebo problemov. Poleg tega ju čisto razumem saj ni problem v travi sami ampak v predsodkih,nevedenju in okolju v katerem živite (sprane opravljive slovenske glave). Tako da tega neboš spremenil se niti ne trudi. Lahko pa si kdaj skupaj ogledate dober dokumentarec in jim ti sproti tolmačiš (po ene 2 bodo že razumel). Moj Oče isto, ko mi je najdu zelj čisto ponorel, ga je morala mati umirit (sama pohala v mladih letih), po skupinskem ogledu 3 dokumentarcev pa mi je rekel ne kupuj več od dilerjev bosta že z mamo na vrtu tole gojila
Lep pozdrav

Lisica4248
Prispevkov: 108
Pridružen: 23 Jun 2013, 17:00

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Lisica4248 » 27 Jul 2014, 22:44

Direkt, sprane slovenske glave, no glede tega Their house, their rules se čist strinjam, ampak če ne neham da se moram odselit se mi pa zdi čist pretirano?

Tartarlol
Prispevkov: 521
Pridružen: 17 Maj 2010, 16:17

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Tartarlol » 28 Jul 2014, 09:03

20 jih maš pa reden šiht zakaj bi bilo pretirano?

sandzak
Prispevkov: 162
Pridružen: 21 Sep 2013, 17:59

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a sandzak » 28 Jul 2014, 12:03

Pretirano bi bilo da bi jih motilo da kafldiš ilegalno substanco, pa ti nebi zagrozili z odselitvijo. Lep pozdrav

Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Prispevkov: 1615
Pridružen: 08 Mar 2005, 02:02
Kontakt:

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a ekolog » 28 Jul 2014, 12:36

Quote:

20 jih maš pa reden šiht zakaj bi bilo pretirano?
Kaj pa če mu njegova plača ne zadostuje za samostojno življenje?

Tartarlol in cannabitch, vidva že od svojega dvajsetega leta živita samostojno?
LP, ekolog

Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Prispevkov: 1615
Pridružen: 08 Mar 2005, 02:02
Kontakt:

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a ekolog » 28 Jul 2014, 12:40

Lisjak4248, mogoče najdeš kak uporaben nasvet v temi Kaj narediti, ko izvedo starši?
LP, ekolog

sandzak
Prispevkov: 162
Pridružen: 21 Sep 2013, 17:59

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a sandzak » 28 Jul 2014, 12:51

@Ekolog: Takrat v študentskem domu, takoj po diplomi pa začel živet v mali garsonjeri, sem imel prostora za omaro z bilkami,sekret računalnik in postlo. #Lifeisbitch

Lisica4248
Prispevkov: 108
Pridružen: 23 Jun 2013, 17:00

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Lisica4248 » 28 Jul 2014, 22:58

mogoče se res samo meni zdi to pretirano ker zlo velik kolegov doma kadi vsak dan, sadi pa so še mlajši pa nimajo nobenih frk, mene bi pa zaradi par jointov na teden iz bajte fuknla, nebi reku če bi res skadil petko na dan ko največji hašišar... tle zame ni logike... Delam pa zdele direkt ene 2 mesca do zdj niti pomislil nisem da bi se moral odseliti ali karkoli podobnega, pač ko je plača jima vržem tistih 250 eur in to je to.

Sorry če sem sfalil temo, sem iskal ampak nisem nikjer zasledil :P

No največji problem naj bi bil ker so bli vsi testi negativni, čeprav sem pohal in sedaj je tisto nemoram ti nič zaupat, foter mi je celo rekel da mi ne vrjame da hodim v službo ampak da se ga nekje zadevam in pa da mi nemorejo vrjeti da bom ostal samo na travi, ker mi nikoli nebo dosti in bom vedno hotel več ( čeprav sem včasih skadil 10x več kot sedaj) in ja klasično da čes par let se bom pa z trdimi drogiral, za kar sem mel več kot dovolj priložnosti da bi se lahko pa nisem niti probal!

Ma po eni strani se mi je že začel totalno jebat, ker bo bo

Lisica4248
Prispevkov: 108
Pridružen: 23 Jun 2013, 17:00

Re: Šokiran nad odzivom tastarih

OdgovorNapisal/-a Lisica4248 » 28 Jul 2014, 23:40

Aha, še nekaj sem pozabil ker ima mt eno sodelavko katere mati je psihijatrinja, me zanima če bi bilo pametno, da naj se zmeni za en pogovor z mano skupaj z starši, pa če ji povem tole zgodbo a mislite da bo naredila še večjo štalo ali bo malo pomirila tastare?


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 5 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.