Moja rastlinica
Moja rastlinica
pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu, se če lih ne znajdem, tagda če tema ne spada lih sem se oprošča, upam da mi boste pomagali.
No v glavnem imam pač neko travo (ne vem kakšna vrsta) , čudno mi je da raste samo v višino...Posajena je že prb 1 mesec, zadnji teden jo imam na balkonu, tudi čez noč, drugače pa ko sem jo presadil sem dodal nekaj gnojila.Zanima me kako je s cvetalom, ga je koristno dodat?
Pa mislim da je ženska.
Sem nov na tem forumu, se če lih ne znajdem, tagda če tema ne spada lih sem se oprošča, upam da mi boste pomagali.
No v glavnem imam pač neko travo (ne vem kakšna vrsta) , čudno mi je da raste samo v višino...Posajena je že prb 1 mesec, zadnji teden jo imam na balkonu, tudi čez noč, drugače pa ko sem jo presadil sem dodal nekaj gnojila.Zanima me kako je s cvetalom, ga je koristno dodat?
Pa mislim da je ženska.
Re: Moja rastlinica
ta tvoja velika rastlinica ki "hitro" raste je samec, drugače greš na search in zagotovo dobiš prave odgovore na tvoja vprašanja
aha tnx, pod kaj pa naj iščem če še mi to poveste lepo prosim, pa dajte še magari tukaj kaj napisat kr se lih ne znajdem z tem iskanjem
dajte še mi povedat če jo naj kaj porežem da bo se bolj razvejala..
LP!
dajte še mi povedat če jo naj kaj porežem da bo se bolj razvejala..
LP!
pojdi na vzgoja za začetnike in spodaj ti sigurno piše
Ženska ali moški?
ah potem imam tudi jaz eno mosko
ni nujno da je moška! pokaž slikco!
jo lahko kak porežem da bo bolj razvejana?
-
sticky
odreži ji vrh!!!
ja vrh ja. nč bat! če ima vsaj dva štuka listov, bo začelo tam ven poganjat..
pa daj za foro slikaj, da vidimo to čudo
ja vrh ja. nč bat! če ima vsaj dva štuka listov, bo začelo tam ven poganjat..
pa daj za foro slikaj, da vidimo to čudo
en mi naj zdaj označi na sliki kje točno jo naj odrežem, pa kak jo naj odrežem, če jo morem pol z čim premazat..
kaj pa je zdaj narobe če je moški?, ga lahko bek fuknem kr ni haska, ali v čem je točna razlika mae m in ž?
kaj pa je zdaj narobe če je moški?, ga lahko bek fuknem kr ni haska, ali v čem je točna razlika mae m in ž?
Odreži tam, kjer se 2 lista stikata s steblom. Ker tam ven bosta poptem pognala 2 nova poganjka in se ti bo rezvejala. Če hočeš met grm, boš moral to seveda večkrat ponovit.