OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
fajn bi blo da bi se že enkrat nehali delat norca pa kaj pametnega povedat k 100% nism edini ki tega nevem
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
Quote:
to je lst
low stress training
sj je povedu
to je lst
low stress training
sj je povedu
ja sam mi smo v sloveniji ne in se spodoni govori slovensko
-
sticky
hehe niko
te nitke držijo veje, da rastejo nekako vodoravno, sicer bi rasle gor v luft, ker pač rinejo k izvoru svetlobe. posledično, ostali osrednji deli rože dobijo dosti manj svetlobe. če pa jo raztegneš potem poganja dobesedno vsak nastavek, kar se jeseni ohoho pozna.
evo fotka iz ptičje perspektive, kjer se lepše vidi (leva biljka), kako rožca ubistvu raste bolj v širino, kot višino.
te nitke držijo veje, da rastejo nekako vodoravno, sicer bi rasle gor v luft, ker pač rinejo k izvoru svetlobe. posledično, ostali osrednji deli rože dobijo dosti manj svetlobe. če pa jo raztegneš potem poganja dobesedno vsak nastavek, kar se jeseni ohoho pozna.
evo fotka iz ptičje perspektive, kjer se lepše vidi (leva biljka), kako rožca ubistvu raste bolj v širino, kot višino.
sa je pametno to
sam to bi jas bol teško spravo skup ko mam že zdaj vseh 9 bilk tak skup da zgleda kao en grm
sam to bi jas bol teško spravo skup ko mam že zdaj vseh 9 bilk tak skup da zgleda kao en grm
Živjo.Danes ko sem prišel na plac sem opazil pri dveh raslinah pojeden celoten list,en pa pogrižen.
Mi bi znal kdo svetovat kako naj bi se to rešlo?
Mi bi znal kdo svetovat kako naj bi se to rešlo?
okoli bilke postavi ograjo iz armiranega betona
Sej pravim da ni bila velika žival.Zato je v tem težava.
-
ganja_farmer
pa kaj se sekiraš zarad enga listka:D? madona al ni to tak občutljiva rastlina koker je človek:D k če ga mau popraskaš ga že boli:) rastlina ne trpi:D
Osebna fotogalerija