OUTDOOR 2006
Re: OUTDOOR 2006
zdravo!
pr men so pa na eni bilki sami rozasti laski, pa me zanima, če vete slučajno, kera sorta bi lahk to bla? je možno da je vijola? fala za odgovore!
lp
pr men so pa na eni bilki sami rozasti laski, pa me zanima, če vete slučajno, kera sorta bi lahk to bla? je možno da je vijola? fala za odgovore!
lp
DEEP CHUNKS?A TO JE SORTA TEGA MOJGA NA SLIKI?
pinky laske sem že videl na passion#1
222... drugič poglej komu se piše reply.
222... drugič poglej komu se piše reply.
Cannabis~Researcher
Kok ste nastrojeni tle gor...energijo raje posvetite svojim rozicam...
Quote:
heh kaj ti ne poznaš svoje sorte ...sploh veš kaj sadiš?
Deep Chunk definitivno NI v tvojih rokah.
Lp'
heh kaj ti ne poznaš svoje sorte ...sploh veš kaj sadiš?
Deep Chunk definitivno NI v tvojih rokah.
Lp'
Cannabis~Researcher
Ma ja neki mesanga skunka je....zdj ko susim ma celo stanovanje vonj.grozn!!! drgac je pa kar dobra letina bla
Quote:
Ma ja neki mesanga skunka je....zdj ko susim ma celo stanovanje vonj.grozn!!! drgac je pa kar dobra letina bla
lol..saj nič narobe tud če ne veš kaj raste, ampak me ful zanima kaj se tukaj razume pod "skunk"
lol..saj nič narobe tud če ne veš kaj raste, ampak me ful zanima kaj se tukaj razume pod "skunk"
no ce smo bolj natancni gre za mix super skunk in shiwa shantee.....
kdo pa je naredil tale mix iz sensi seeds?
in verjetno misliš shiva shanti ..no pa super skunk je tud od sensi ...smells bad
in verjetno misliš shiva shanti ..no pa super skunk je tud od sensi ...smells bad
Cannabis~Researcher
to je mama klon je pa edina genetika v evropi in na svetu tko da.....ti bederi kokr ces...pa ne me met za zacetnika..ce me sploh ne poznas..