OUTDOOR 2007
-
masterblaster
Re: OUTDOOR 2007
Quote:
masterblaster - daj kako sliko
moram prvo prit do njih,ko so daaaaaaaaleč od doma,čuva pa jih en huuuud jazbec,ki še ne ve kdo je gospodar goric
not jet...
masterblaster - daj kako sliko
moram prvo prit do njih,ko so daaaaaaaaleč od doma,čuva pa jih en huuuud jazbec,ki še ne ve kdo je gospodar goric
not jet...
pol če bi hotu pokrast treba najprej puško sabo uzet jazbeca ustrlit pol doma pa veselica pečeno meso jazbeca nekej litrov cvička in za posladek nekaj zelišč ki jih je jazbec čuval....
ŠALA xD
ŠALA xD
hehe...un polž..je su zvizgat ze ..sm hisca
manjka?hm ne vem kaj mi..lahk pa poves ?
lp, jažo
manjka?hm ne vem kaj mi..lahk pa poves ?
lp, jažo
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Mal dušika manjka mogoče?
A mam prou?
A mam prou?
-
masterblaster
Quote:
pol če bi hotu pokrast treba najprej puško sabo uzet jazbeca ustrlit pol doma pa veselica pečeno meso jazbeca nekej litrov cvička in za posladek nekaj zelišč ki jih je jazbec čuval....
ŠALA xD
hehe pol jih morš prej pa še domov spravt,ker po jazbecu naletiš pa še na medveda;( bi kr mitralez raj nesu
Jažo,ja taka čist svetla je,probi zmešat s tistimi koprivami ko zalivaš še mal urina,pa boš vidu da bo bolj,sej furaš sam organsko pa obvezno zmešat z vodo 2:1,se pravi 2 vode
v urinu je namreč odličen vir dušika,pa še natur je..hehe, :
ŠALA xD
hehe pol jih morš prej pa še domov spravt,ker po jazbecu naletiš pa še na medveda;( bi kr mitralez raj nesu
Jažo,ja taka čist svetla je,probi zmešat s tistimi koprivami ko zalivaš še mal urina,pa boš vidu da bo bolj,sej furaš sam organsko pa obvezno zmešat z vodo 2:1,se pravi 2 vode
v urinu je namreč odličen vir dušika,pa še natur je..hehe, :
masterblaster...tu se pa nism spomnu..d bi zmešow..ene parkrat so dobile mal mojga sokca ...se mi zdi d tkrt jim je pasal :9.
no uglavnm hvala ti..ja furam sm organsko ;9..slismo se..
vm je kej vroče? men je že
lp, jažo
no uglavnm hvala ti..ja furam sm organsko ;9..slismo se..
vm je kej vroče? men je že
lp, jažo
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Pa sem jih še jaz poslikal,lepo rastejo ampak suša dela svoje.
Some Crazy WidoW:
Pa še en orbit:
In za konec še napredek afghanija kateri daje zdej vse v širino...
Some Crazy WidoW:
Pa še en orbit:
In za konec še napredek afghanija kateri daje zdej vse v širino...
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Kolk maš pa to kej vlke ?
ceprav so baje rastafarijanci povprecni groweri, pa viim da ti delas cisto drugace, lepe fotke