Sam sem imel predkratkim možnost videti Afghani rožico...imela je bolj široke liste kot tvoja in bila je bolj temne barve..je pa res, da je bila indoor in bi to lahko imelo kak vpliv
Bi pa jaz vseeno rekel glede na sliki, ki jih vidim (prosim objavi še kako), da je tvoj Afghani #1 srečal v svoji preteklosti kak Skunk #1 (ali kaj podobnega...definitivno pa neko sorto, ki ima nekaj sative v sebi).
Objavi še kako slikico (če lahko), videlo se bo pa tudi po tem kako dolgo bo cvetelo...pomoje bi moralo biti tam nekje 50 dni dovolj da zaključi s cvetenjem, če je res pure.
edit: Na strani od DP piše, da je čas cvetenja 56-63 dni oz. zunaj naj bi končal v začetku Novembra. To za moje pojme ni pure Afghani plant (but that's just my opinion).
LP

in moram ti povedat ,ni blo rastline pod 3 m,bile so pa identične tem afganijem k jih ma Rasta.Sej men tut ne deluje kot pure indika ...samo vseeno so bli vrhi(kot sem uspel razbrati iz slike-bom poizkusil poiskati pa uploadat)nabiti kot pr kkšni pure indiki!pa večina njih je bla oreenk zafarbana! No ,sej bomo vidli a ne? eno pa drži kot pribito:da je zlo nenavadna-v pozitivnem smislu!
v glavnem ostajajo se mi tri tak da nebo nekaj, treba se bo daturi posvetit