OUTDOOR 2009
-
WeedSmoker
Re: OUTDOOR 2009
Quote:
mene pa neki zanima,včeraj sem šel na plac in vidim da so na eni roži čisto povešeni listi,oziroma oveneli in mi ni jasno zakaj,saj so en dan prej bili še čisto vredu...najprej sem pomislil da je dehidrirala,ampak je zemlja čisto vlažna tako da to odpade...ve kdo mogoče kaj bi to lahko bilo?
a so čudne rjave barve?? možno da je plesn
mene pa neki zanima,včeraj sem šel na plac in vidim da so na eni roži čisto povešeni listi,oziroma oveneli in mi ni jasno zakaj,saj so en dan prej bili še čisto vredu...najprej sem pomislil da je dehidrirala,ampak je zemlja čisto vlažna tako da to odpade...ve kdo mogoče kaj bi to lahko bilo?
a so čudne rjave barve?? možno da je plesn
No light, no buds!!!
ne listi sicer rumenijo,ampak plesni ni nikjer
-
WeedSmoker
ne nimam fotiča nažalost
listi postanejo rumeni,tako rastlina pokaže da se bliža harvest...xD ni druge fant bo treba začet sušit počas...
sej bo ...dodaj kakšno sliko da potrdijo še drugi;)
sej bo ...dodaj kakšno sliko da potrdijo še drugi;)
Listi lahko postanejo rumeni zarad razlličnih dejavnikov in ne samo ko se bliža HARVEST.
mislim da ni to zarad zorenja,ker tudi vrhi še niso dosti zreli...študiru sem,da je možno da mi jo je pes poscal
zdaj sem porezu vse ovenele liste in bomo vidl če še bo kaj nabila,drugače pa gre pod nož
zdaj sem porezu vse ovenele liste in bomo vidl če še bo kaj nabila,drugače pa gre pod nož
Nona ne flancej tja v 3 dni!!
No še moj report: od včeri do dans je plesn pojedla že tretino bilke, zdj sem cofe dal narazen in na sonce bo mogoče kaj bolš.
No še moj report: od včeri do dans je plesn pojedla že tretino bilke, zdj sem cofe dal narazen in na sonce bo mogoče kaj bolš.
zakaj jo ne pobereš?
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu