OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 09
moja sezona se lahko konca neki psihopat mi je use pokdradu kar sm meu samo se stible so ustale limone sle u kurac... use slo pa glih pobrt sm hotu me je kr sokiral k sm prsu sam se stible :S jooj da zvem kdo je bil prsezem da mi bo vrnu use oz 2x vec...
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
a so komu na primorkem zmankale pijante?ene 3 ??
Madona jst morm tud jutr mal pogledat če bom jst pobiru svoje al mi bo/je kdo drug hahaha Risky biznis tole sajenje povsod okol.
The newb is back.
-
cookie
Je ja, kolegu so nevem pomoje ene 14dni nazaj počopali, ni blo sploh še zrelo...
nwm js sm mislu zdj ta vikend....3 pijante...ne jst...tega zdaleč ne podpiram ker vem kako je če ti vzamejo 3 mesce dela!!!!!!! ampk frendi so se peljjali in našli pijante za žico...preprosto so nabasali žepke in odpeljali naprej
GOD lepa roža...bla ...levi bud je tako lep da ga sploh nebi drobil....sm zavil v rizlo pa
ma dej to ti prov zamuri ceu tedn, k gres lepo nasmejan proti bilkam da jih poberes ceu veseu da bos lohka kadil, pa se svoje in pol prides tja pa kr nc vec k bi se kr zjoku nad stiblami. Ce bi pa zvedu kdo je bil se pa pomoje nebi dobr koncal kjub temu da sm bolj miren karakter se u taki situacciji nebi cool koncal...
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
-
JamaicanPearl
Quote:
kjub temu da sm bolj miren karakter se u taki situacciji nebi cool koncal...
v tistem navalu agresije in preplavljenih čustev ob izgubi rože bi lahko hladnokrvno zbiu dol tipa.
kjub temu da sm bolj miren karakter se u taki situacciji nebi cool koncal...
v tistem navalu agresije in preplavljenih čustev ob izgubi rože bi lahko hladnokrvno zbiu dol tipa.
If you want peace, prepare for war !