OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 09
bojazn mi je sam to ker je zadna bilka in nebi rad da se to kaj pokople, vsekakor jo pa tudi nebi rad pozel se nedozorelo... zato sme malo v dilemi pomoje bom pocaku se neki cajta pa bomo vidl ka bo
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Če ni sledu plesni defenitivno počakaj. V nasprotnem primeru jaz nebi odlašal
-
JamaicanPearl
ka je bolš nardit zdej ko je tak mrzl napovedan nasledn tedn.. če še rožce niso čist zrele.. pustit, al posekat? kak jim lahk mraz škoduje?
-
JamaicanPearl
mraz predvsem upočasni rast, dokler ti ne začne plesneti, jih lahko pustiš magari za miklavža pobiraš
If you want peace, prepare for war !
Mraz jim ne more škodovat kvečjemu lahko pomaga. Ker bilka se pred mrazom zaščiti z izločanjem smole ...
<3 Mary Jane !
Jst sem pa včer pobral sweet cocota en pheno, pa ptk x dc...
SC sem ga mislim da mal zasral, čeprav ne vem ravno s čim. Po mojem mu gnojila niso pasala, pa suša tudi ne, pa tist pes al karkoli k mu je lukno v četrt korenin skopal tud ne... =))
PTK x DC pa bomba, čeprav je že začelo malo napadt en vrh. Kar ni lih čudno ker so zbiti in vlki, DC solatno listje pa tud ne pripomore ravno
BB OAX pa oba phenota lepo rasteta, vrhi sicer dost majhni, ampak ogromne rastline, lepo razvejane, polne malih vrhcev. Vijolčn pheno je visok en 2.5m. Kako bo ratal na koncu ne vem, ker me je strah da bo vreme šlo u kurac. Za plesen sicer trenutno še ni straha, samo če ne bo sonca bo bol švoh sfiniširalo.
Slikce pa pridejo enkrat ko ne bom cel dan delu pa ko se bom spomnu digitalca domov prnest. :]
SC sem ga mislim da mal zasral, čeprav ne vem ravno s čim. Po mojem mu gnojila niso pasala, pa suša tudi ne, pa tist pes al karkoli k mu je lukno v četrt korenin skopal tud ne... =))
PTK x DC pa bomba, čeprav je že začelo malo napadt en vrh. Kar ni lih čudno ker so zbiti in vlki, DC solatno listje pa tud ne pripomore ravno
BB OAX pa oba phenota lepo rasteta, vrhi sicer dost majhni, ampak ogromne rastline, lepo razvejane, polne malih vrhcev. Vijolčn pheno je visok en 2.5m. Kako bo ratal na koncu ne vem, ker me je strah da bo vreme šlo u kurac. Za plesen sicer trenutno še ni straha, samo če ne bo sonca bo bol švoh sfiniširalo.
Slikce pa pridejo enkrat ko ne bom cel dan delu pa ko se bom spomnu digitalca domov prnest. :]
The newb is back.
a je hudo narobe če posekaš bilko po dežu? ker mi jo je današnje neurje čist sfukal :S
Jah ni glih vredu. Imaš možnost, da ti bo začela plesniti med sušenjem.
Ja če ni druge poseki ne. Prvo dej mal na kakšo papirnato brisačo, da se čim hitrje znebiš vode, pol pa za začetek nekam na dost suho in toplo pa bi mogl bit kul pomojm.
The newb is back.