outdoor - vodič
Re: outdoor - vodič
nene pa zanima če bi semenke kr vn posadu tam nek sred aprila če bi to kaj ratal al ne? Pa še da bi v zemlo dal agrogel pa če bi pol enkrat tedensko pregledval a bi blo vredu?
Ma doma jih vskli in pol nesi ven , če daš tko dej ko bo dovolj toplo samo boš mel full slab % ki bodo pršle ven.
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
se jih bom pa mal več posadu da jih bom mel mal več
- Lacna-Pljuca
Po mojem mnenju uzuni te mejhne kalcke, ce ne se prej semen, gozdne zivali pojejo 1 2 3
Sunga ...če se v bližini posejanih semk najdejo mravlje, ti bodo pokradle vse kalčke (potem boš pa moral vsa mravljišča pregledovat, če kje kaj raste - na takšen način sem jaz lani mravlje nafutral s paketom White Widowk ), tako da raje vzklij v lončkih, počakaj do vsaj prvega nadstropja pravih listkov in potem ven (pa še to je res nevarno, da ti kaka žvalca poje)...
pa se bi js v lončku posadu do prvega nadstropja sam nimam placa ki met lončke tak da je to problem
-
JamaicanPearl
Lahko čez tisti mali kalček daš polovico 1,5 flaše in vanjo narediš majhne luknje za zrak, dokler roz'ca malo ne zraste
If you want peace, prepare for war !
aha ok bom nared tak. Ka pa tirt da enkrat tednsko preglejujem rožce pa to nima bit kaj narobe.
-
JamaicanPearl
Lahko jih 1 tedensko, lahko jih tudi vsak dan če imaš možnost a večina outdoor growerjev želi izvesti grow čimbolj incognito, tako da redno obiskovanje grow-placa ni najbolj priporočeno.
Sicer boš pa sam vedel kdaj in kolikokrat lahko obiščeš ljubice
Sicer boš pa sam vedel kdaj in kolikokrat lahko obiščeš ljubice
If you want peace, prepare for war !
-
WeedSeeder
živjo
jz bom aprila prvič sadil outdoor nekje v gozdu pa me zanima ce lahko brez gnojil....da bi samo okopal zemljo k je v gozdu ter zasadil vklita semena....edino kar bi dodal je agrogel da nebi rabil tako pogosto na place hodit....a bo rastlina v takih pogojih vseeno rastla ali bo vmrla....sonca bo dovolj da ne bo pomote...
jz bom aprila prvič sadil outdoor nekje v gozdu pa me zanima ce lahko brez gnojil....da bi samo okopal zemljo k je v gozdu ter zasadil vklita semena....edino kar bi dodal je agrogel da nebi rabil tako pogosto na place hodit....a bo rastlina v takih pogojih vseeno rastla ali bo vmrla....sonca bo dovolj da ne bo pomote...
Motaj, motaj, motaj