OUTDOOR ...:::2010:::...
Re: OUTDOOR ...:::2010:::...
moje sožalje!
sem bil povavljen letos na en raid, pa sem takoj odklonil, in moraliziral da to ni vredu, ker sam gojim outdoor in vem kako bi se sam počutil če bi meni zdaj ukradli to za kar sem se trudil od aprila naprej.
Če bi ti jaz našel plac bi ti ukradel za 2 jolly, tolko da bi preizkusil kaj imaš
sem bil povavljen letos na en raid, pa sem takoj odklonil, in moraliziral da to ni vredu, ker sam gojim outdoor in vem kako bi se sam počutil če bi meni zdaj ukradli to za kar sem se trudil od aprila naprej.
Če bi ti jaz našel plac bi ti ukradel za 2 jolly, tolko da bi preizkusil kaj imaš
joj grdo
to so bli prov organizirani ganjotati.. kr škarje za drevje al kaj
to so bli prov organizirani ganjotati.. kr škarje za drevje al kaj
-
Gost
A je kdo istega mnenja k jst pa misl d so tole semena na moji bilki. Al pa kva so poj te bunkice če niso semena?
Slike:
Slike:
-
Gost
Ma ja sj se mi je kuj zdel prekleti mulci majo zihr ket u koruz bliz moje bajte moške bilke zj sta pa moji dwe lubici najebali.Mi itq ne ostane nc druzga kt da zj semena za drug let prsparam.Za kadit bo pa tut bl mal.
-
PeroMan
ma totalna beda...lihkar sm se vrnu z placa,samo 2 bilki sta živi in zdravi...od 5ih...
2 je očitno odplaknil v dolino,ena je pa "propadla" zarad plesni...
zdravi 2 sta v 4 tednu cvetenja. upam da bo kej no... -.-
2 je očitno odplaknil v dolino,ena je pa "propadla" zarad plesni...
zdravi 2 sta v 4 tednu cvetenja. upam da bo kej no... -.-
vsak let mam probleme s temi tipi, najlepso in najbol zgodnjo rozo mi je zaplodil, res da sm ga ze zdavnaj posekal ampak vseeno polno semen. ostale so pa ql, ker so bolj pozne in takrat ko je tip opraseval se niso nevem kaj cvetele
ja na plac sm pa komaj prisel, vse razkopan, voda povsod, ampak rozice cist vredu.
ja na plac sm pa komaj prisel, vse razkopan, voda povsod, ampak rozice cist vredu.
Se ena mojih, ki gre proti koncu ...
Enjoying the world the way I see it !
ima kdo kako idejo kdaj naj bi tele semena približno dokončale?
http://www.hempatia.si/izdelek_Dr-jekkil-5-semen
kake izkušnje? vsaj približen datum....sry slike niso možne :/
http://www.hempatia.si/izdelek_Dr-jekkil-5-semen
kake izkušnje? vsaj približen datum....sry slike niso možne :/
pa se ostale lepotice ...
tle je pa prva na susenju...dala je pa sam okul 30g suhga :/... zgleda da sm mal premal za cvetenje gnojiu? sam neki je neki, bo pa drugo leto boljs...na napakah se ucimo
lp.
tle je pa prva na susenju...dala je pa sam okul 30g suhga :/... zgleda da sm mal premal za cvetenje gnojiu? sam neki je neki, bo pa drugo leto boljs...na napakah se ucimo
lp.