OUTDOOR2012
-
frutabella
Re: OUTDOOR2012
Sicer sem že vprašala v neki drugi temi, ampk mogoče bo tu vprašanje kaj bolj opazno (beri: več odziva)... Zanima me kako je s toplo gredo oz. razstlinjakom? Je vseeno če je iz polikarbonata ali mora biti nujno iz polivinila? Je namreč lahko problem, da bi preveč zastrli sončne žarke do rastlinc? Zanimajo me bolj vaše izkušnje, zato ne kličem v trgovino...
Zdravo
zanima me kako je zdej s semeni v sloveniji so prepovedana s 1. aprilom ali ne? se jih da kupit legalno? LP!
zanima me kako je zdej s semeni v sloveniji so prepovedana s 1. aprilom ali ne? se jih da kupit legalno? LP!
-
weedchecker
Mene pa zanima glede sorte Northern Lights, ma kdo kake izkušnje od tu, kak se obnesejo outdoor prinas? Če ta sorta ni dobra pri nas, katera je boljša, kaj priporočate? Mislim pa nabavt 5 feminizirane+autoflower in 5 feminizirane in me zanima če bi bla razlika očitna ko bi končale oboje pa bi posadil konec aprila začetek maja in me zanima če bi autoflower končal koncu julija začetek avgusta tu prinas ker bi rabo neke že za skoz počitnice. Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem
Peace
Peace
Semena naj bi bila prepovedana ja,ampak mislm da če boš šou u snail shop ipd.. se bo še dal dobit
Ve kdo kje se da kupit kocke zemlje, v katere daš skaljeno seme in se pozneje zarasejo korenine?
Nekaj takega je tudi za klone če se ne motim?
Nekaj takega je tudi za klone če se ne motim?
Šotna tabletka. V vsaki kmetijski zadrugi, merkur/baumax na vrtnem oddelku.
Sky is teh limit.
Hello fellow seeders mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje z semensko banko Dutch Passion ali točneje z njihovim Colour mixom #1 (Frisian dew,Passion#1,Shaman) in pa Taigo.. Kaj pa guanokalong v prahu,bacterial-mikroorganizmi,Co2 tablete je kdo že probal se to lahko meša med sabo.. Želim Vam sezono boljšo kod lani in slabšo kot drugo leto
Lp
Lp
Z dutch passionom samo dobre izkušnje do zdaj, bacterial in guano lahko mešaš, co2 tablete pa sploh ne vem zakaj so dobre.