OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Komu easy sative že cvetijo? Sem kar malo razočaran saj bi mogla že vsaj pol meseca nazaj začeti.
Se pridružujem zgornjemu vprašanju. dodal bi samo še isto vprašanje vendar za purple maroc.
-
AutoflowerSlo
Lani sem meu Purple Maroca. Cvetet mi je začel tam nekje v začetku avgusta in je končal konc Septembra.
Odlična roža. Zbiti vijola vrhi sadnega vonja + če je cured pa je tut okus fenomenalen......yeald pa mal slabši.
Zelo rad bi ga videl v AF obliki! Je kdo zasledil kje kej?
Odlična roža. Zbiti vijola vrhi sadnega vonja + če je cured pa je tut okus fenomenalen......yeald pa mal slabši.
Zelo rad bi ga videl v AF obliki! Je kdo zasledil kje kej?
AUTOFLOWER LOWER http://autoflowerslovenija.com/
Jaz imam letos en PurpleMaroc in mi je zacvetel že v sredini julija , se mi zdi, da se obnaša bolj "avto" kot lowryder#2, ki po 3 mesecih še vedno ne cvete
Jaz imam tudi PM letos in mi je ze zacela cvetet
. Hej Autoflower, koliko suhega si imel lani na PM?
Ce seveda ni skrivnost
lp
. Hej Autoflower, koliko suhega si imel lani na PM?
Ce seveda ni skrivnost
lp
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
Tisti, ki imate EasySativo je enkrat Lasulja napisal pomemben podatek pa si ga nekam shrante...
# Easy sativa ima vec fenotov, en je autoflower (konca zacetek avgusta), en je light sensitive (konc avgusta/zacetek septembra) in en feno je normalen, konca konec septembra. Vsi trije fenoti znajo imet probleme ce so startani pod lucmi
LP
# Easy sativa ima vec fenotov, en je autoflower (konca zacetek avgusta), en je light sensitive (konc avgusta/zacetek septembra) in en feno je normalen, konca konec septembra. Vsi trije fenoti znajo imet probleme ce so startani pod lucmi
LP
>>OnePiecePuzzle>>
Kater pa je pa ne vemo dokler ne začne cveteti. Jeba je tole.
Nekaj me zanima, tisti ki ste že kadili oboje,...
Kakšna je razlika med kajenjem frisian dewa, ter durban poisona? KAteri okus je boljši? (oboji od dutch passiona)
Obe vrsti, te dobro počijo?
Kakšna je razlika med kajenjem frisian dewa, ter durban poisona? KAteri okus je boljši? (oboji od dutch passiona)
Obe vrsti, te dobro počijo?
Jst sm easy sativo sadil 3 leta pa mi je zmer začela cvetet v začetku julija, kar mi je blo prezgodaj, zato je ne sadim več.