OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
lepe za letos si preskrbljen
-
WithoutName
Lepe @skysalsa. Kok litrške luknje pa maš?
litrške?
Piši kao što govoriš anede
Piši kao što govoriš anede
-
WithoutName
@lulz: Iskreno se opravičujem tebi in ostalim članom foruma za neslovnično pisavo
Po dolgem času sem spet tu Od vseh rož imam še samo eno pa še ta se je skoraj posušila. Zanima me če bo sploh dokončala letos in kdaj približno? Je pa prvi grow tako da je čudež da je to takega stanja sploh prišlo.
Ima pa 12 vrhov.
Ima pa 12 vrhov.
Fantje koliko časa še tole rabi,da dokonča? Piše,da naj bi končala nekje v sredini septembra. Bo končala do takrat?
lp.
lp.
Quote:
hvala za komplimente
@Withoutname
50 x 50 x 50 cm so luknje, napolnjene z domačim kompostom
lp
skysalsa
hvala za komplimente
@Withoutname
50 x 50 x 50 cm so luknje, napolnjene z domačim kompostom
lp
skysalsa
Quote:
Fantje koliko časa še tole rabi,da dokonča? Piše,da naj bi končala nekje v sredini septembra. Bo končala do takrat?
lp.
Težko verjamem da bo končala do takrat. Drgač pa kup si mikroskop pa spremlej barvo trichomov.
lp
skysalsa
lp.
Težko verjamem da bo končala do takrat. Drgač pa kup si mikroskop pa spremlej barvo trichomov.
lp
skysalsa
Quote:
Po dolgem času sem spet tu Od vseh rož imam še samo eno pa še ta se je skoraj posušila. Zanima me če bo sploh dokončala letos in kdaj približno? Je pa prvi grow tako da je čudež da je to takega stanja sploh prišlo.
Ima pa 12 vrhov.
Mi lanhko kdo odgovori na zgornje vprašanje prosim?
Hvala.
Ima pa 12 vrhov.
Mi lanhko kdo odgovori na zgornje vprašanje prosim?
Hvala.
to je komaj začelo cvetet. enkrat v drugi polovici oktobra.