belivitez napisal/-a:Faking polžev je to sezono neverjetno veliko!!! Kaj uporabljate, da rešite rožice? Imel sem že gel, granule, jajčne lupine, bezgovo zastirko.... Vse brez večje rešitve a je kak predlog?
4 bakrene žice postaviš okol biljke v pravokotnik, da se stikajo. zaradi kemijske reakcije med polžem in bakrom, polžu ne paše in ne more prečkati žice.
deluje, preverjeno.
Lp
Ratalo je nekaj srednjega, zadovoljivo. Je pa odvisno na katerem koncu živiš in od nadmorske, jaz sem jih mel malo previsoko in ni šlo čez 200g per plant. Drugače pa mislim da boš zadovoljen glede potentnosti
To je arion plus proizvaja ga unichem isti proizvajalc ki dela organik in balkonio, drgac gre za hud strup in uzivanje plodov iz zemlje ni priporocljivo udaj pou mesca po aplikaciji teh granul, drgac pa kva kej mislite a bo ful vode letos jebemu?
tutabugarin napisal/-a:To je arion plus proizvaja ga unichem isti proizvajalc ki dela organik in balkonio, drgac gre za hud strup in uzivanje plodov iz zemlje ni priporocljivo udaj pou mesca po aplikaciji teh granul, drgac pa kva kej mislite a bo ful vode letos jebemu?
Glede vode menim, da nam je nebo manjkalo, zato se tudi letos nisem odločil za agrogel ali kaj podobnega. Le moje mnjenje, LP.