Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
Mene pa zanima kako globoko pa koliko okoli rož daste agrogel, je to takoj okoli korenin ali malo bolj stran.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Tole tud mene zanima ker presadim kmalu. A lohka zmesam gram na liter v jamo z zemlo cez celo jamo al se doda samo v manso "jamico" pac notr k se da rozo okoli korenin?
Če dajam agrogel, skopan malo globje, dam 2-3 prgišči napitega agrogela v luknjo, nato 2-3 cm zemlje, nato pa rožco,...Marihuana napisal/-a:Mene pa zanima kako globoko pa koliko okoli rož daste agrogel, je to takoj okoli korenin ali malo bolj stran.
A pol se da agrogel na dno jame al se da recimo na plast zemle na polovici jame?
-
generalwar
jaz sem ga na dnu luknje pomešal z gnojem. če ga daš proti vrhu se hitreje posuši, poleg tega korenine silijo proti suhi površini.Marihuana napisal/-a:Mene pa zanima kako globoko pa koliko okoli rož daste agrogel, je to takoj okoli korenin ali malo bolj stran.
podobno kot če zalivaš premalo - korenine silijo proti tisto malo vode, potem pa se še prej posušijo, ker so tik pod površino. enako z agrogelom.
v globino bo treba fantje
jaz sem se navadil, da luknje skopljem še globlje, tako da je površina zemlje v luknji cca 20 cm pod površino okolice. tako se veliko kasneje izsuši. vsaj pri nas to pomaga, mi ni treba skoraj nič zalivat. pa brez agrogela.
je pa sevea odvisno od strukture zemlje.
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Ali "navadna" svetloba oz žarnice v sobi vplivajo na rastlino oz njen cikel? Trenutno imam rože še v teglih in če je lepo vreme so čez dan zunaj, čez noč pa jih prestavim not. Imam pa v istem prostoru delovni prostor in zvečer prižgane luči, sem pa šele zdaj pomislu na to 
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
O tem se je že pisalo nekaj strani nazaj!!!KingKunta napisal/-a:Ali "navadna" svetloba oz žarnice v sobi vplivajo na rastlino oz njen cikel? Trenutno imam rože še v teglih in če je lepo vreme so čez dan zunaj, čez noč pa jih prestavim not. Imam pa v istem prostoru delovni prostor in zvečer prižgane luči, sem pa šele zdaj pomislu na to
Džamaika 
Lepe nizke in košate maš te gverilke