Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
Matej, men deluje kot da so že gosenice na pohodu :/ dobro preglej rastlino pod listi, steblih...neem olje ti lahko pomaga in je dober tudi kot preventiva.
Hahahahaha dr.autoflower
@autoflower ti pa jih sekaš
Sokol10 rastline so take kot si že sam ugotovil zaradi premale svetlobe. Tak plac ni dober in odsvetujem ponovno sajenje tja... nekaj bo
Matej99 srne, zajci, miši, kobilice ali pa gosenice so v večini primerov razlog za takšno obglodanost. Preveri če najdeš na/pod/med rastlino kakšne znake....
Sokol10 rastline so take kot si že sam ugotovil zaradi premale svetlobe. Tak plac ni dober in odsvetujem ponovno sajenje tja... nekaj bo
Matej99 srne, zajci, miši, kobilice ali pa gosenice so v večini primerov razlog za takšno obglodanost. Preveri če najdeš na/pod/med rastlino kakšne znake....
sem pol prišo do sklepa da so kar verjetno srne ble, mala površnost, velika škoda...
To je samo naravno vršičkanje tako da se ne sekirat 
se to ravno ja
malo jih morem edino boljše naučit, da bodo lepše vršičkale, drugač pa se bom mogo k lovcam vpisat 
-
skunk bulca
fantje mam en uprašanje js mam ene 5 rožic mal manših k sm jih mal poznej dau vn zdej so okol 1.5 metra lepe,razvejane mislte d jim bo ratal do konca kej narest ker cvetijo se nc ne ? eno mam pa velko ze 3metrre pa bulca zravn bulce *_*
seveda ti bo ratal, sej kje pa piše da more bit roža vlka 3m, odvisno od sorte, če ti še ne cveti se bo tak še mal potegnala
Zdravo. Potrebujem eno nujno pomoč. Imam rožo ak47, ki lepo raste vendar se mi je v kakšnem tednu začelo pojavlat da mi je na nekaterih mestih začela gniti( priložena slika kje se to dogaja) potem pa se razširi na vejo ki je posledično zaradi tega zanič. Zato prosim za kakšen nasvet kako bi lahko to zmanjšal ali je pa to samo zaradi vremena in nemorem pomagat nič?
- Priponke
-
- 2016-07-27 16.19.18.jpg (614.57 KiB) Pogledano 5542 krat
folk a mi lah svetujete kad sadit na primorskem ? nevem al nimam sreče pri izbire pravega straina ampak usako leto mi gre kaj narobe :/ kaj priporočate pa da je stestirano da dobro uspeva ? hvala !
-
autoflower
Easy Sativa,Durban Poison, Purple Maroc