hvala . letos res zalost , junija je biu samo dež in mi je use zacvetelo , razočaran ..autoflower napisal/-a:Easy Sativa,Durban Poison, Purple Maroc
Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
Men pa letos res rastejo top obe sta ze cez 2m visoki pa ena ze cveti. Sam upam da bo lepa jesen ker ce bo tkole bo use plesniv
Mam pa en uprasanje, u zemlji mam agrogel a mislte da se loh zgodi da mi zacnejo gnit kotenine ce bo velik dezja jesen? Kva ce bi nekak pokriv luknjo da nebi not direkt padal?
Mam pa en uprasanje, u zemlji mam agrogel a mislte da se loh zgodi da mi zacnejo gnit kotenine ce bo velik dezja jesen? Kva ce bi nekak pokriv luknjo da nebi not direkt padal?
Dobra ideja s tem prekrivanjem, jaz pa zastirko odstranim, letos sem dal kar sekance povrh. Nek polivinil daj okol pa nasujpovrhu mal zemlje in listja, da je neopazno.
-
skunk bulca
je še čs za eno rundo autotov ?
Imaš še cel avgust, september in nekaj oktobra, če bo lepo vreme.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
živjo, danes sem pogruntal da je moja fotoperiodna roža samec...zraven(par metrou stran) sta dva autoflowerja ki sta že v enem 3 tednu cvetenja, zdaj me zanima a ga moram odstranit ali ga lahko pustim, ker se autoflowerjem že bliža počasi konec?
hvla in lp
hvla in lp
Če misliš, da ti jih ne bo prej oprašil, ga kar pusti. Liste imaš lahko tudi za zeliščni čaj — ali pa za kajenje (ravno zadnjič sem kadil neke stare liste moške rastline in sem bil presenečen kako so zadeli!).
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
-
skunk bulca
evo sm kupu 10 semen EXODUS CHEESE AUTO 50€ SOsetheh napisal/-a:Imaš še cel avgust, september in nekaj oktobra, če bo lepo vreme.
setheh...saj ravno te me zanima a jih lahko še opraši ker že cvetijo toliko čas 
Pozdravljeni, zanima me od kje naj naročim avto sorto, je kar nekaj strani. Hvala