jest sem pa v dilemi kaj nej nardim z auto amnesio od cbd seeds. rože so že od junija zunej in sploh še ne cvetijo
Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
to še ni za posekat!!! se pa vidi da je osemenjeno tole al so pa caliksi taki polni mesa 
jest sem pa v dilemi kaj nej nardim z auto amnesio od cbd seeds. rože so že od junija zunej in sploh še ne cvetijo
edino kar sem zadnjič opazil je da kažejo prelowerje, drgač so pa lepe in prevelke za af, merjo po 1.3m 
Sotrpini , kaj N-P-K 15-5-30 je ok za cvet al premal fosforja ?
drugače kaj predlagate pa da ni predrago ? lp
drugače kaj predlagate pa da ni predrago ? lp
ta tvoj NPK je za koruzo dober, za cvetenje ganje pa ni uredu, najcenej so tekoča gnojila npr. plantella cvet al pa bio guano flora v prahu, ki ga dobiš v kmetijski zadrugi. pol imaš še od cvetala tekoč guano za cvetenje.
Mislim da je res osemenjena ja, kaj se da sedaj naredt iz tega?wappa napisal/-a:to še ni za posekat!!! se pa vidi da je osemenjeno tole al so pa caliksi taki polni mesa
jest sem pa v dilemi kaj nej nardim z auto amnesio od cbd seeds. rože so že od junija zunej in sploh še ne cvetijoedino kar sem zadnjič opazil je da kažejo prelowerje, drgač so pa lepe in prevelke za af, merjo po 1.3m
Misliš? Odpri kako bunko, pa boš vidu, če je not seme al ne. Ni rečeno, da so semena notri.
so še letos komu rože zelo pozno zacvetele? imam durbana ki bi naj hitro končal ampak mi je šele zacvetel..
čudno
Men so zacvetele kot ponavadi.
@Smogi Sej ni nč narobe, če so semena, edino nepraktično je za kadit pa zvijat. Lahk pa kakšnga pršparaš za drug let pa za hec posadiš.....
@Smogi Sej ni nč narobe, če so semena, edino nepraktično je za kadit pa zvijat. Lahk pa kakšnga pršparaš za drug let pa za hec posadiš.....
-
autoflower
Spanoul nis edini,tt men je Durban šov pred cirka dvema tednoma v cvet,tak, da mislim, da moj pred sredino oktobra ziher ne bo za posekat..
Zdravo !
Letos sem posadil Lemon Kush,ima kdo že izkušnje z to sorto. Mislite da bom pozen? Cveti mi dober teden. Glede na to da naj bi sorta končala začetek oktobra?
Hvala za info
Letos sem posadil Lemon Kush,ima kdo že izkušnje z to sorto. Mislite da bom pozen? Cveti mi dober teden. Glede na to da naj bi sorta končala začetek oktobra?
Hvala za info