OUTDOOR 2017
Re: OUTDOOR 2017
mene pa zanima ce bi lahko auto flowerje imel najprej ene 3 tedne pod hps potem pa vn ima kdo kakšne izkušne ? bi biv morda to prevelik sok , glede na to da auto flowerji nesmejo dozivljati kaksnih koli stresov.
Ojla!
Razmisljam o nakupu teh semen....a je ze kdo poskusil? Strawberry cough namrec..te so menda od MSNL, videla sem pa istoimenske tud od DP..?
https://www.marijuana-seeds.nl/strawberry-cough
Razmisljam o nakupu teh semen....a je ze kdo poskusil? Strawberry cough namrec..te so menda od MSNL, videla sem pa istoimenske tud od DP..?
https://www.marijuana-seeds.nl/strawberry-cough
Odvisno kdaj nameravaš to narediti in seveda če jih misliš presajati? V 3.tednu ti bodo AF začeli že cveteti.... (velika večina)FRANJA napisal/-a:mene pa zanima ce bi lahko auto flowerje imel najprej ene 3 tedne pod hps potem pa vn ima kdo kakšne izkušne ? bi biv morda to prevelik sok , glede na to da auto flowerji nesmejo dozivljati kaksnih koli stresov.
ne presajat jih nemislm . najprej v šotne lončke dokler bodo dovolj potem pa v 10 l lonce ... vn sem mislu dat okrog 15.5 oziroma ko bi blo vreme . kaj menis ? ....bi tut kak teden manj mev not ce je to boljse ???
Idealno če to narediš ker jim vego prve klase omogočiš pol pa samo bildajo vrhove 
-
skunk bulca
Fantje mene zanima kje imajo najbolso zemljo in da neka nabita cena ker jo rabim v malo vecji kolicini
Mešaj neko zemljo ki je za vrtnine z perlitom, kokosom, vermikompostom in imaš dobro zemljo katera je zračna. Če želiš optimalno zemljo ji pa dodaj še alfa prah, kri v prahu, ribjo moko, prah oz. granulat školjk (jaz dodam še konopljino moko) 
-
autoflower
Pjebi povejte mi kakšne imate izkušnje z kupovanjem klonsov v avstriji za cmurek in green storee?Ste dobili pristno sorto al je biv kdo "nategnjen"?
radi policaji stojijo čez mejo.. majo to vse na okah ze tam, poznam jih par ko so jih ze dobli.. (ker sem ravno iz okolice te regije in vsi hodijo cez mejo) ni pa nujno da te bojo, če gres po 1-2 ni panike pomoje ampak jas se tega raje izogibamautoflower napisal/-a:Pjebi povejte mi kakšne imate izkušnje z kupovanjem klonsov v avstriji za cmurek in green storee?Ste dobili pristno sorto al je biv kdo "nategnjen"?
za moje pojme se nesplača reskirat pa past plavim na oke, stvar okusa
Tudi jaz raje ne hodim tja.... safety first