OUTDOOR 2017
Re: OUTDOOR 2017
m00d kero zemlo uporablas?
vse je odvisno od zemlje, pa gnojila.. sonca mam na placu nekje 4-5max ur pa jim tak še bol paše zgledasaso87 napisal/-a:Nevrjetno. Moji ES majo šele 30cm, kaljene so bile pa konec aprila. No ja, za kadit valda boKako pogosto jih pa zalivaš mood?
OUTDOOR 2017
Mojstri imam eno vprasanje
A se še splača dati kalit ali sem prepozen,nekje sem prebral da je še čas do 20.6.
od kdaj pa je 20.6. magična številka?
seveda še lahko daš kalit...
Hell, it's about time.
20.6 je najdaljši dan v letu po 20 pa se zacne dan krajšati..mogoče se motim,nevem,napišite kaj o tem..
itak se da še lahko kalit, boš mel manjše rože in manj pridelka...sam ne dajat kakšnih poznih sativ kalit...kakšni kloni če jih dobiš kje je najboljša možnost...lp
Zdravo,
zanima me ali klon da na koncu man kot navadna roža ali top nima veze ?
Lp
zanima me ali klon da na koncu man kot navadna roža ali top nima veze ?
Lp
zdravo fantje!
danes sem prisel na plac in videl da rozi manka par listov in vrh a je mozno da je kdo to naredu namerno, je kdo ze kdaj meu podobno situacijo? in ali bo to se raslo ali rajsi zamenjam rozo?
slika:

danes sem prisel na plac in videl da rozi manka par listov in vrh a je mozno da je kdo to naredu namerno, je kdo ze kdaj meu podobno situacijo? in ali bo to se raslo ali rajsi zamenjam rozo?
slika:

Rastla pomoje bo in to bolj v grm ko si opomore od šoka, ker je isto kot da bi jo vršičkal. Pomoje ti jo je kakšna srna odgriznila
Srecno in uspesno sezono vam zelim babnce, avtomati pa pocasi na koncentracije. Najboljse kot zmeraj pa pride jeseni
chicago x ONYC La pyanta
Love Hate - Do the Right Thing, Night of the Hunter
Right is the hand of L.O.V.E, left is the hand of H.A.T.H.CBD<3
Right is the hand of L.O.V.E, left is the hand of H.A.T.H.CBD<3