OUTDOOR 2018
Re: OUTDOOR 2018
Zefy2, tnx! gnoj pr vsakmu kmetu na vas zastonj dobis
Je pa treba biogrene velik mn noset na place, pa bl je prirocna kuker gnoj, ce je pa se ucinek boljsi pol bomo pa letos prpravel place kr z biogreno in kompostom.
Sem kej pozabu, se kej dodat

-
zelenoZeleno
Sam vedno sadim samo s čistim kompostom, še boljše se obnese pa, če še s kakim peskom ali perlitom zmešaš.
Razen za kaljenje je po mojih izkušnjah bolje uporabiti kako kupljeno zemljo.
Razen za kaljenje je po mojih izkušnjah bolje uporabiti kako kupljeno zemljo.
Zdravo. Kako vam gre? Zanima me kok velike liste oz. listke se pustite na cvetovih ko obrezujete rastlino? Da ne bom prevec stran rezov 
Fantje sicer ni prava tema sam se mi zdi najbolj aktivna ko sem pobral so bili vrhi zelo skupaj taki zbiti ko pa sem cez stiri dni pogledal kako se je posusilo so bile pa same vejice ali sem mogoce prevec posusil? 
Slaba aktivnost na forumu...
@zadetk posušilo se je,pa je mal skup šlo,zato tak občutek.Pa v štirih dneh ne moreš presušit ,razen če si mojster
Pa ko odtrimaš te vejice in listke ob verhih bo stanje lepše
@ lukson jaz pustim samo male ob veršičkih,ostalo za čaj
Pa ko odtrimaš te vejice in listke ob verhih bo stanje lepše
@ lukson jaz pustim samo male ob veršičkih,ostalo za čaj
Danes sta padli dve lubici, purple queen in critical kush, obe od rqs. Lahko bi jih pustil še kakšen dober teden, pa sem jih raje pobral, ker lopovi ne počivajo v tem času, pa p.q. se je že skoraj zlomila pod lastno težo. P.q. je mamica, prestavljena ven začetek junija, Critical k. je klon, prestavljen ven 30. junija. Gnojeno je bilo vse natur - bat guano, na zadnje konec avgusta.
Purple queen:

Critical kush:

Purple queen:

Critical kush:

Lepe...škoda, ker en teden pomeni veliko za dozorevanje, ampak bolje nekaj kot nič. Ne vem pa kaj lopovi delajo z nedozorelo ganjo, ker za pohat ni glih. Men so letos 3 pokradl prasci retardirani