OUTDOOR 2007
Re: OUTDOOR 2007
Kje so zdj slikce, k je lep vreme zunaj?
Kaj pravite lahko že te dve posekam
passion #1
pa neznano
passion #1
pa neznano
lepi cof, jas ga se nebi
kaj naj še pustim kak teden?
no bom videl če bo drugi teden lep še pustim če pa bo cel čas deževalo pa posekam
no bom videl če bo drugi teden lep še pustim če pa bo cel čas deževalo pa posekam
lepi cofkija..no jst sm su tut mal pogledat..in kr lepo kaže.
upam d bo še en leo cajt lepo vreme..d jo bom lahk se pustuuu ..no mejte se.
lp, jažo
upam d bo še en leo cajt lepo vreme..d jo bom lahk se pustuuu ..no mejte se.
lp, jažo
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Prej sem mal pokukal k vrhom tiste ki jo mam za bajto... Maroc x skunk.. nesl so mi največje, ampak najlepše so ostale. Vijolaaa... zmešana z pink laski. Čudovito
weedindeed
Če boš imel čas...prilepi še kako slikico
-
Carlos_Mencia
sloskank js sm ti jih seknil
jebiga, vsi smo dali to skoz. to je v tistem trenutku najhujša stvar, ki te lahko doleti. Saj, ko se boš pomiril, boš spoznal par napak, ki si jih naredil. drugo leto boš človek, obogaten z izkušnjami.. na tebi je, če boš to izkoristil sebi v prid.
vso srečo pri ostali letini.
jas grem pa jutri v inšpekcijo po več kot enem mesecu. ker sem človek z iskušnjami, mi je popolnoma jasno, da je dosti možnosti, da se je kak Carlos mimo prišetal in čop čop, posekal moje rože. tak da me nič več ne more presenetit. razen kriminalist v grmovju
jebiga, vsi smo dali to skoz. to je v tistem trenutku najhujša stvar, ki te lahko doleti. Saj, ko se boš pomiril, boš spoznal par napak, ki si jih naredil. drugo leto boš človek, obogaten z izkušnjami.. na tebi je, če boš to izkoristil sebi v prid.
vso srečo pri ostali letini.
jas grem pa jutri v inšpekcijo po več kot enem mesecu. ker sem človek z iskušnjami, mi je popolnoma jasno, da je dosti možnosti, da se je kak Carlos mimo prišetal in čop čop, posekal moje rože. tak da me nič več ne more presenetit. razen kriminalist v grmovju
Quote:
čas imam, na žalost pa ne telefona ne digitalca bom pa prilepil takoj ko dobim nazaj, obljubim!
čas imam, na žalost pa ne telefona ne digitalca bom pa prilepil takoj ko dobim nazaj, obljubim!
weedindeed
sloskunk komaj cakamo, stalno presenetijo tvoje slike