OUTDOOR2012
-
WithoutName
Re: OUTDOOR2012
@slayer: kukr men dela thechurch (je kr dost starej) ma zlo velik stranskih vejc, sploh z lst-janjm jih dobi, tko da čimbol razveji že zdej (vidm da ti lpo uspeva) jst sm naredu napako pa jih nism tkoj vej narazn daju, zdej so pa že olesenele veje in negrejo tok narazn in je vse skupi nabito. Drgač pa lepe rože lp.
sam letos ma enga folka the churche upam da ne bo splesnalo vse na kocnu=), lepe drgac
matr letos so pa res lačne tele srne..so kr ornk škode nardile...sm mogu ker dve flaše scaunce dodat...pa še na partiju sm biu čez vikend ajajaj kaj jim bo smrdel
vitamins...T,H,C
to pustiš v flaši al poliješ?
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
Malo poliješ po visokem grmovju,ostalo pustiš v naluknani plastenki v bližini rože v primeru da dež spere grmovje...bolš kot vsak repelent iz trgovine,tudi bolj zanesljivo od pasje dlake in las...
Preverjeno :/ na žalost prepozno..Bodo pa kloni preostalih rožic lepo zafilali prazne luknje...v vsem morš najt nekaj pozitivnega
Preverjeno :/ na žalost prepozno..Bodo pa kloni preostalih rožic lepo zafilali prazne luknje...v vsem morš najt nekaj pozitivnega
- Lacna-Pljuca
Sm su dons na plac po skor 2 mescih in niti sledu o bilkah, 3 sm mel... no ja, skoda
Kok so ble velke k si jih vn postavu, pa kaj sumiš ?
Zgleda da letos skor nbenmu ne bodo biljke do konca preživele. Pogrešam pa mal več fotk tle gor.
-
experience
Nevem, kaj imate toliko problemov...meni samo kobilce jejo liste, to je pa tud use...danes lst-jal
Lp
Lp
evo, osvezim se moje pijantice
church, na katerm sem mal eksperimentirau lst, in vrsickanje.
moja favoritka in sicer frisian dew, ma ze metr in se kej malga zravn
spet en church, LST-jan
isti church z druge strani
se ena frisianka
in se ena random tud ta ma že metr, pa še samička je
jutri zjutraj gredo vsaka na svoj plac
slike so take kot so k nism meu cajta lih za fotošuting delat, vazno da je videt da so pjante
church, na katerm sem mal eksperimentirau lst, in vrsickanje.
moja favoritka in sicer frisian dew, ma ze metr in se kej malga zravn
spet en church, LST-jan
isti church z druge strani
se ena frisianka
in se ena random tud ta ma že metr, pa še samička je
jutri zjutraj gredo vsaka na svoj plac
slike so take kot so k nism meu cajta lih za fotošuting delat, vazno da je videt da so pjante