OUTDOOR 2007
Re: OUTDOOR 2007
Tako se dela. Če bo roba OK, boš najbrž dobil naslednjič pohvalo, sicer pa ti bo pustil priročnik za gojenje.
LP
LP
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
to se mi zdi zelo pošteno od tega človeka,ampak kaj ko niso vsi taki...
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
ej folk..FAAAAK!!!
uletu domu zdej...sm isku plac za OUT 08...uno grem u pm not u bošk...in na neki jasi zagledam VOLKA...zčne hodit on proti meni...js sam spizdim čez vso robido in use kar sm vidu sam u dolino naravnost...pol uno laufam k norc se ustavim za trenzutek in spet ga vidim kko tm po hribu dol laufa... tko da sm laufu celo pot dol(2km)...se fajn potouku in porezu!!PIZDA MU MATERNA VOUKU...grem iskat drug plac pa drgam
uletu domu zdej...sm isku plac za OUT 08...uno grem u pm not u bošk...in na neki jasi zagledam VOLKA...zčne hodit on proti meni...js sam spizdim čez vso robido in use kar sm vidu sam u dolino naravnost...pol uno laufam k norc se ustavim za trenzutek in spet ga vidim kko tm po hribu dol laufa... tko da sm laufu celo pot dol(2km)...se fajn potouku in porezu!!PIZDA MU MATERNA VOUKU...grem iskat drug plac pa drgam
mogoče ti je pa hotu kaj povedat.
živali se pa res ni treba bat, se morajo one nas.
živali se pa res ni treba bat, se morajo one nas.
mogoč te je zamešu z rdečo kapico
folk dejte se pametnega delat ja...ja mogoče bi tut js mislu zdej ja da mi ni hotu nč pa res je da je biu sam pa da ponavadi napadajo v krdelu...sam dejstvo pa je da je šibu za mano!!!tko da bi vas rad vidu v taki situaciji!!pizda bi mogu psa uzet sabo
jah psa že mam:D pištolo pa bo treba tapravo nabavt ja, k tista zračna ni neč za vouka