OdgovorNapisal/-a chris44 » 07 Okt 2009, 15:54
Namesto da bi zastavili kaksno konkretno vprasanje kako je do tega prislo,raje kazete svojo neizkusenost z otrocjimi izjavami.
Kot sem ze povedal noben izmed 5thi semen ni bil autoflowering,kar je bilo presenecenje tudi za dva moja frenda ki sta prav tako kupila ista semena.
Vsak jih je posadil drugace in vsi smo se cudili kako da kar rastejo ce pa bi morale koncati 20 do 30 junija.Cveteti so zacele sele v zacetku avgusta.
Ves cas sem jih zalival z Plagron gnojili za zemljo(cel set gnojil+hesi super vit) cetudi so bile posejane v velik kup zemlje na vrtu kjer prejsna leta nisem uporabljal nicesar,in je bilo vedno dovolj hranilnih snovi vse do konca.
Uncle bud,zate bom pa razlozil malo bolj razumljivo ker zgleda se nimas izkusenj z rozami ki so bile polozene na tla.
Ko je bila roza velika cca 2m sem jo polozil na tla(konec junija)in privezal na vec mestih(glavna stibla priblizno 20cm od tal).Nato roza obrne vse veje navzgor,in te rastejo v visino,sama centralna veja ne raste vec v visino,razen na koncu ko cveti se centralni vrh obrne proti soncu.In te veje so zrasle men do brade-cca 165cm.Nekaj vej je bilo videti kot da so svoje roze ne pa del ene.
Mogoce so bile pa semena neki zamenjana smo tud mi se spraseval kako je to mogoce,ampak to je zrasl,frendu so u hoboku od jupola zrasle 2m iste semena LR2 iz hempatie.
"Banking establishments are more dangerous than standing armies"-TJ 1802