Quote:
Mravlja
hmm me je kr sram vprasat. res sm presenecn. nevem itk ni druge kot da pustim in probam senkrat. dvakrat sm pognojil in je bilo prevec za moj najbolsi plc. pozabil sm da sm g ze vrgel in sm ga senkrat..... no zdj tm ne raste nc. :-( sj se smjm samemu seb sam nevem kaj naj s tem placam .... res sm kreten. pomojem nau tukaj to sezono nc. pozabil sm da sm ga ze dau in sm ga dau senkrat. po zem sm dau 8 klonov na plac in k sm prisel so bili beli. (brez pigmenta) haha sj ni problem nove prnest sam problem je k dvomim da jih nau senkrat pozgal. kaj ti pravis a jih lah dam senkrat. a jih bo skurl..... mislim da imas odgovor enak mojemu..... probaj. probat ni grehhaha sam drgac je pa to eno bolsih gnojil. glede na to da se menjajo substance ki jih rabi v vegetaciji in cvetenju. ce imas kaksno idejo mi jo javi thx
Osmocote drži 6 mesecev, ampak predoziranje v bistvu ne bi smelo biti problem, ker kot že ime pove deluje na podlagi osmoze, se pravi ko rastlina porablja gnojilo se ga sprosti samo toliko, koliko ga rastlina porabi. Po moje je tvoj problem drugje. Nekje sem prebra, da rastline postanejo bele če se predozira svetloba, samo po mojih izkušnjah jih ta ponavadi samo malo skuri(rjavi fleki), tako da ne vem kaj jim je bilo.

haha sam drgac je pa to eno bolsih gnojil. glede na to da se menjajo substance ki jih rabi v vegetaciji in cvetenju. ce imas kaksno idejo mi jo javi thx
bodi raje previdn z dusikam v fazi cvetenja ves sam da je bolje da ga nima.
Pol dela narejenega xD