OUTDOOR2012
-
napoleon20
Re: OUTDOOR2012
kaj pa arijans haze pa strawberry haze a so te vrste uredu za outdoor? Da bi jih dau direktno vn sredi aprila pa dokler nebojo 10+cm bom mel odrezano plastenko povrhu pa mal lukenj za zrak narejenih...a bo raslo normalno tko? Pa za agrogel me zanima ce se ga da lahko tudi okoli luknje ali samo direktno v luknji pa ga zmesam z zemljo?
-
cannabismaster
mal pozni sorti ampak sta vredu, drgač ti pa piše če je seme za in/out...počakaj raje da bo ponoči 10+°C pa jih potem vsadi direktno v zemljo...agrogel pa mešaš z zemljo, malo pobrskaj po forumu, je bile že veliko napisanega.
lp
lp
Enjoy what is Natural!
evo danes sem našel čas in sem šel kopati lukne...razmišlal sem da bi recimo za 3 rastline skopal luknjo 0,5x2m ter globine okoli 40cm...bi bilo to uredu?koliko morajo biti rastline narazen?
-
Exstasy
To bi blo ql ja.. Sam boš mogu stranske rože mal krivit že od začetka da nebo preveč gužve, srednjo pa pustiš kakor je. Probaj že na začetku ko vsadiš stranske mal pod kotom posadit, na ven vsako v svojo stran..
Tut js sm se letos odloču nardit eno 2m x 0.5m x 40cm za 2 rože, ker je velik lažje skopat tak pas na kšnem težavnem terenu kakor pa 2 jame narazen..
Peace!
Tut js sm se letos odloču nardit eno 2m x 0.5m x 40cm za 2 rože, ker je velik lažje skopat tak pas na kšnem težavnem terenu kakor pa 2 jame narazen..
Peace!
je pa zemla zelo krhka sm skor lahko z rokami kopal samo kamenje je bil mal problem ter korenine tk da mislim da bo komot rasl...dal bom pa še kakšnih 40l kupljene zemlje zraven, ter organik
-
Exstasy
Mja vem kako ti je.. En nasvet bolša je žaga za korenine kot sekira se velik manj sliš.. Pa še z žago lahko lepo zgornjo plast odrežeš lep kvadrat in ga s krampom potegneš dol če je trava seveda. Pol pa stem kvadratom pokriješ dokler ne vsadiš rože..
ah js mam kr lopato za vse:D
Js tud kopljem z lopato, imam pa eno fajn gverila style vojaško lopatico. Za korenine je res preglasna in me je blo kr strah da bo kdo slišal. Sem pa isto naredil kot extasy in laik naredu take bolj podolgovate luknje in bom dal dve v vsako. Mam pa Auto Mazar, ki so nizke in se ne razrastejo, tako da so luknje dolge samo 1m.
Mene zanima, če se na svoje place vozite z avti/kolesi/motorji/peš? Ker z avtom ga nimam kje pustit, se mi zdi da je sumljivo če je za cesto. Kolo bi bla super izbira, ko bom hodil samo gledat - za zemljo vozit je preveč hardcore.
Pa še to - imajo v Kaliji/Baumaxu vermikulit?
Mene zanima, če se na svoje place vozite z avti/kolesi/motorji/peš? Ker z avtom ga nimam kje pustit, se mi zdi da je sumljivo če je za cesto. Kolo bi bla super izbira, ko bom hodil samo gledat - za zemljo vozit je preveč hardcore.
Pa še to - imajo v Kaliji/Baumaxu vermikulit?
-
Exstasy
Haha zj si me spomnu na moje začetke growanja.. K sva s frendom z šajtrgo prefurala 2km skoz gozd po največjem hribu se razbijala sred noči,5x stresla vso zemlo preorala ceu gozd ker se ni dal šajtrge dvignt.. oh ja pol sva enkrat z skuterčino furala zemlo, nabasala pet vreč gor na skutr da je komi štartou pa še obadva gor.. Skoz gozd kjer se furajo sam krosle, navadn mi2 uletela s skutrjm.. Je kr letel z motorja dol use pa še frend si je u hard uzeu use in gonu kr se je dal.. hahaha čudn da sm sploh še svobodn glede na to kašne bedarije sm počeu.. Pol enkrat ukradeva z frendom en sod kao da ga bova mela za vodo.. In ga vlečeva po polju pa pride en kmet pa praša kva nama ni jasn pa ke sva to dobila.. Pa prbije frend da naja je mama u vrt poslala.. a joj dobri stari časi..
Jaz imam namen za kakšen mesec preden jih dam v naravo imeti indoor. Pa me zanima če je primerna fluorescentna podolgovata luč, takšna kot jih imamo ponavadi v garaži ali v kakšnem podjetju?..če je me tudi zanima kakšna bi morala biti približna moč žarnice..