Zdravo!
Mam nekaj vprašanj in upam da mi boste pomagali...
Torej začel sem indoor in imam zaenkrat 3 bilke Big Bud, ki rastejo zelo lepo pod 2x55W cool in warm white neonkami na 18/6. Imam pa še neke X semenke od lanske letine, ki sem jih tudi dal klit in 5 že posadil

Lansko leto je bla bol borna letina, zato se hočem letos mal bol potrudit.
Imam gnojila od Plagrona zemljo sem kupil od Asefa in zalivam že od začetka z gnojilom (prvi 1,5L 30%, drugi 1,5L 70%).

jih še nisem in tudi na navodilih je da zalivaš od samega začetka s tem gnojilom.
Urnik lahko pogledate tukaj:
http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdfAmpak ker je tale urnik narejen samo za indoor, bi prosu koga če ve kako gnojiti outdoor. A zalivam nekje do avgusta s tistim, ki je za vege in potem začnem z bloom, ali počakam do takrat da opazim cvetenje?
Nameravam pa naredit klone za outdoor in indoor in mislim, da nisem prepozn. Big Bud mi raste počas že v 5. štuk in mislim da bom počas vršičku. Najbrž drug tedn. Klone mislim dat vn tam nekje proti koncu maja...
A je nujno, da jih privajam na mal drgačne razmere ali je konec maja klima že toliko ugodna da ne bodo doživele prevelikega šoka? V bistvu nimam možnosti, da bi jih privajal zato bi jih rad postavil kar direktno vn. Luč pa moram malo zmanjšati ne? Z SunCalc sem zračunu, da je dan dolg tam nekje 15,5 ur, bi blo fajn da predn jih dam vn naštimam timer tut na tako vrednost ane?
V boxu mam temp. 27-30°C, čez noč ko mam vent ugasnjen pa doseže tudi 40°C, sam zanekrat še ni blo kake panike...
Mam pa stare place in jih bom kr porabu, sam frišno zemljo bom primešu k stari (stara in nova sta kupljeni), mogoče še mal poglobil, pa če bom zalivu s tem gnojilom, ki ga imam sedaj pol bi moglo neki vn ratat, ane? Nameravam pa gnojit/zalivat 1xtedensko ali pa vsaj 2xmesečno, koker bo čas dopušču

Upam da bo letos ena vredu

in ne tk ko lani ko je blo za 30 jointov... Sam trudu se pa res nism nč

Če ma kdo kak nasvet ali vprašanje bom zelo vesel

Lep pozdrav!