imam že dva drevesa, oba hrasta v gozdu, ki sta za plezanje 1A + južna lega. drugače mi je pa blo mal premrzlo zadnje dni za na kolo, tako da grem jutri še naprej iskat, če bo lepo toplo =)
od loncev je pa tako... nekaj imam doma 10-25L teglov od jupola. malo bom bližnje sorodnike oz. sosede ki sem uredu z njimi povprašal, če še imajo kakšno podobno posodo. študiram, da bi dal 100l na drevo, imam 2 take posode(mislim, da so za šnops v osnovi ali nekaj takega) in bom eno veselo porabil =)
tudi sam sem razmislil o varnosti, bom prvič pač splezal gor kar tako, in bom na vrhu privezal vrv, katero bom naslednjič privezal na sebe. bom na šihtu pregledal delavnico, če je kak star varnostni pas in če bo, ga bom dal nase preden grem na drevo, kupoval pa nebom pasu, ker nazadnje ko je šef kupil, je dal nekaj čez 200 eur za enega

dal bi pa še en nasvet... tegli morajo biti kamuflaže barve ko so na drevesu, najlažje jih je prešpricat s sprejem(črna, rjava, zelena, mogoče temno siva, najbolje je uporabit kar use barve). na samem drevesu se pa da še kakšne veje okoli, da zakrije posodo.

Hell, it's about time.