Pred dvema leta sem prvič posadil bilko >outdoor< a je mela samo en list :P
Letos sem spet začel, semena sem najdel travo, ker nisem vedo kaj naj z njimi sem jih dal v tegl saj nisem mislo da bo kaj zrastlo, vun sem dobil 3 bilke, eno so doble zuželke drugo pa kosilnica tretja se pa drži prav dobro.
Bilke sem imel 1. na okenski polici dobivale so prb. 15-16 ur svetlobe + vredu ventilacijo . 18.5 so se prvič pojavile bele nitkice in , ker je že bila večja kot 30cm sem jo raje dal ven na vrt da je nebi vsak opazil. Tak ko zgleda ji na vrtu paše zrastla je , zravnala se je, le zuželke so jo MALO objedle. Danes sem opazil da so zrastle iz belih nitk male Rjave oz. oranžne nitkice zdaj pa nevem če je že v procesu cvetenja saj se nena tak na to spoznam , če mi lahko kdo pomaga bi bil hvaležen + če mi lahko kdo pove kak se lahko slika tu prilepi ta jo vidite
Vrsta bilke pa to mi ni znana, edino kaj je je to , da je indica, Drugače pa že ima zelo intenziven vonj , ki ga je dobila 1,2 mesca potem ko sem jo dal posadit.
Hvala vnaprej

. Načeloma so laski znak začetka cvetenja, bo pa folk bolj povedu ko boš nalimu kakšno slikco