Živjoooooooo...Letos sm po sezoni malo počakal, da bo kdo drug odpro novo temo PRIHAJAJOČE SEZONE pa dans malo gledam, da še nove teme ni ,pa sm si reko v 3je gre rado
2020 ne bom gojil cel kup rastlin ker mi pol zmanjka časa se vsaki posebej posvetovati...Imel bom 2 max 3 in tem namenil maximalno pozornost..Namreč zadnje tri sezone me jebe samo še yeld z katerim nisem zadovoljen...Kvaliteta pa vrhunska ... Delam VERJETNO ogromno napak in uporabljam premalo tehnik...Sam pri sebi sem spoznal, da je boljše se poglabljati na način gojenja in z pripravami na sezono kot pa z strejni....
Prejšnji teden sem izkoristil 25% popust na hempatii..Privoščil sm si Ananas Funk oz. Pineaplle Chunk..Kdo izkušnje z njim ali s katerokoli vrsto od Bulkov...
Na hitro,kratek in jedrnat povzetek iz letošnje sezone : 2x auto widow od kekca :::vsaka 20g,heft zlo dober ..vse je štimal....24k gold-problemi z koreninami..Na koncu dobil 30g puhle vutre z dobrim okusom po limonah, Mataro Blue--Veliko gnilobe zato sem prej posekal...Moč pa taka zlo trippy,okus pa zanič..Sour Dosidos--taka vesoljska
,King Kong---DOBRA POTENCA, Liberty Haze---na začetku najmanj pričakoval od njega,na koncu bil no.1 sezone,roža je bila cela vijolična... Willy Wonder--Kljub višini slabega metra,dobil 90g posušene robe z dobro potenco in prijetnim okusom...