no no, sj se ni treba razburjat zarad tega. sj nism reku, da majo sam v obiju. pač tam sm vidu , zarad mene če majo tut u mesarij.
kera varjanta pa je bolša? prvo al drugo?
sm prčakval, da bo prvi reply tvoj, sam sm mislu, da maš kakšn predlog, kaj je bolš ne pa tole kr nekj.
Rumeni listi ?!?!
Re: Rumeni listi ?!?!
heh...jz uporablam apnin-mg k je drgač za na polja...pa kr uredu dela..
na začetku v zemlo pa je...
al pa mal v vodo zmešat
na začetku v zemlo pa je...
al pa mal v vodo zmešat
Tud jaz sem ga danes kupil...sam kaj, ko majo samo v vecjih kolicinah po 5 kil pa stane okoli 400 sit.... na kvadratni meter raztrosis 50 g... drugac pa vsebuje 53%-54% CaCo, 43-44% MGCo ter mikroelemente...po mojem je to stvar, ki jo vsaka bilka rabi
-
sticky
Agnes ne butali!!! nima vsaka štacuna online predstavitve, da bi človk link napopal. sicer pa tud mi vemo, da je to povsod na voljo, tak da nam ne nosi tople vode tule...
@mike: prva varjanta ma kr nekej dušika. sem enkrat bral, da dušik zavira cvetenje, tak da nevem če bi blo dobro zdaj s tem gnojit. ma pa tud dosti ostalih mikroelementov, kar pa je lahko tud plus.
druga pa bi lahko bla čist ok.
govorim na pamet, ne me za besedo držat, naj še kdo drug pove svoje mnenje.
@mike: prva varjanta ma kr nekej dušika. sem enkrat bral, da dušik zavira cvetenje, tak da nevem če bi blo dobro zdaj s tem gnojit. ma pa tud dosti ostalih mikroelementov, kar pa je lahko tud plus.
druga pa bi lahko bla čist ok.
govorim na pamet, ne me za besedo držat, naj še kdo drug pove svoje mnenje.
Se mi zdi da tut magnezij je bol za korenine in vegetacijo saj ga pogostokjrat v gnojilih za cvetenje ni... zato predvidevam da v cvetenju ne potrebuje mG so pa zato vsi ostali mikroelementi... ne me drzat za besedo... Dušik pa vsekakor povzroca rast listov namesto cvetenja.. kar je ze po gnojilih razvidno da je dusika sam tolk mal kolk ga nujno rab za zivlenje...
Lp, Masta
Lp, Masta