Ask old farts a question
-
tinfoil_hat
Re: Ask old farts a question
Aja analogni timer ki deluje za stvari do 3000W majo v šparu za nekaj čez 2€
Danes zjutrej sem dal kaliti semena sem jih dal v kozarec in malo dezevnice notri in 2 semena.Kozarec sem pa dal v predal.čez koliko časa naj pričakujem vzklitje semen.
Hvala!
LP!
Hvala!
LP!
pomoje boš to opazil in nerabiš takih bedastih tle gor stresat
ja mogoce me zanima kdaj to pricakujem
Uros, odvisno kaj si dal klit. Splošno pravilo je da nekatere sative rabijo več časa (ni pravilo), da vzklijejo in tudi večje temperature, da se to zgodi napram indikam, ki pa rabijo ne tako visoke temperature kot neke ekvatorialne sative, da vzklijejo. Tam ene 2-3 dni za običajna semena iz pohe najverjetneje.
Bi pa še jaz zastavil eno vprašanje growerjem tukaj. Se vam je že kdaj zgodilo, da bi iz feminizirane oz. regular ženske rastline potaknjenec postal moškega spola? Ker se mi močno zdi, da mi kaže zgodnje znake moškega spola...
mene pa zanima kok sploh zgleda revegana bilka?
a laski ki so se pokazal zginejo pol, porjavijo,odpadejo?
kok veš d je sploh revegala?
tnx
a laski ki so se pokazal zginejo pol, porjavijo,odpadejo?
kok veš d je sploh revegala?
tnx
vitamins...T,H,C
Quote:
Bi pa še jaz zastavil eno vprašanje growerjem tukaj. Se vam je že kdaj zgodilo, da bi iz feminizirane oz. regular ženske rastline potaknjenec postal moškega spola? Ker se mi močno zdi, da mi kaže zgodnje znake moškega spola...
kana kaj pa hermi? si podtaknjenec kaj šokiral?
weedr če revega kot je treba so podtaknjenci brez sledu cvetenja, revegana pianta pa je marsovc
kana kaj pa hermi? si podtaknjenec kaj šokiral?
weedr če revega kot je treba so podtaknjenci brez sledu cvetenja, revegana pianta pa je marsovc
police in helicopter search for marihuana ...
Sem lih premišljeval o tem in ne ni bil pod nikakršnim stresom. Lahko pa, da so to bulice iz katerih bodo pogledale dlakice. Ampak mi bolj vleče čist na moškega. Mislim, da ni hermi. Moram kakšno sliko zrihtat.