Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Sam Če tole niso feminizirana? Bojo ja moški oplodil ženske? Če ma tako blizu pa vse...Al se oplojanje začne v fazi poznega cvetenja?
Delu èast in oblast!
Ne lih v fazi poznega cvetenja ampak tako hitro pa spet ne. Moški je kar se tiče cvetenja malo hitrejši od ženske, da lahko oplodi potem ženske rastline. Ni pa to takoj, zato ker tudi on rabi nekaj časa, da razvije prašnike in da se cvetni prah formira v prašnikih in dozori ter ga potem odvrže!
-
JamaicanPearl
vizzk upam da mas se placa da dvignes lampo ker če ne boš meu imo tezave
If you want peace, prepare for war !
ufff placa mam še dost zato pa sem jih tok raztegnu
farmeriji a lahko jaz liste te večje porežem stran ,da mi ne delajo senco ostalim.
Teoretično ja...Samo reši pod kotom 45° + Ne preveč na 1x!
Delu èast in oblast!
ej a veš kaj sem opazu ,da mi iz zemelje ko jo malo zrahlam mi letijo vem ene čit mejhne mušice a je to kej narobe
ne listov rezat stran!!
jao jao, zakaj bi jih rezau če si s fotosintezo delajo hrano... Skratka, z rezanjem listov lahko samo škodiš. Lahko pa kakšne nižje stanske vejice odrežeš, da bo v vrhu rastline več hrane...
jao jao, zakaj bi jih rezau če si s fotosintezo delajo hrano... Skratka, z rezanjem listov lahko samo škodiš. Lahko pa kakšne nižje stanske vejice odrežeš, da bo v vrhu rastline več hrane...
pa če mi senco delajo pa sej jaz mam to indoor a veš ja zdej sem že neki porezu