Diagnostika bolnih rastlin
Re: Diagnostika bolnih rastlin
Bom probal. Kaj pa glede rastline? a se zna kaj zgodit da Bo kaj gor? Hvala!
Presadi pa bo vse ok, bos mel se za dva jointa
police in helicopter search for marihuana ...
Dobil sem priporočilo za odstranjevanje pršic, oz. ličink pajkov... Imajo ga v kaliji, imenuje pa se NEUDORF - PROMANAL... našprica se po spodnji strani listov.. ima kdo že kakšne izkušnje s tem?
Lp
Lp
-
LojzeVrtnar
zanima me a lahko tudi v fazi cvetenja špricam s tobako mixom? kok se ta mix kej v cofe sprav in kolk je to kej fajn (oz. ne) za kadit?
sem se teh mitesov precej v redu znebil, oz jih omilil, tako da, stvar deluje super.
koliko časa pa uporabljate ta mix? po kokem času skuhate novega. jest ga mam zdej kakšen slab mesc zunaj v škropilki, v delni senci.
lp, lv
sem se teh mitesov precej v redu znebil, oz jih omilil, tako da, stvar deluje super.
koliko časa pa uporabljate ta mix? po kokem času skuhate novega. jest ga mam zdej kakšen slab mesc zunaj v škropilki, v delni senci.
lp, lv
Nisem na tvoji strani. Sem na strani argumenta.
moje so zaj skor pri koncu cvetenja in mam poun kurac mušic in njihovih ličink na listih.. in tudi v zemlji in zdaj nevem kaj naj naredim ma kdo kakšen dober predlog??
hvala za odgovor!
hvala za odgovor!
-
JamaicanPearl
kaj ze pomeni če začnejo konice in obrobje listov tako rahlo um rjaveti ? zgleda kot da bi jih napadla rja
If you want peace, prepare for war !
calcij in magnezij jamaican
police in helicopter search for marihuana ...
dajte no pomagajte mi pa do konca je neki tedn do 2
-
JamaicanPearl