Diagnostika bolnih rastlin
-
maticmatic37
Re: Diagnostika bolnih rastlin
am no zdej sm dau varcno zarnico.razdalja med zarnico pa rastlinco je 13cm temp je 23stopinj kisik je se kr dobr zalivam z radensko..to so rekl d je dobr...in a je zdej cool???
Quote:
js mam pa mesec stare bilkice pa so kar naprej ovele....ko jih zalijem so 12 ur uredu pol pa spet ovenijo...več ko na vsake 2-3 dni jih pa nemorm zalivat ker bi blo preveč...tak da more bit nekaj drugega kot voda?
najprej so se mi listi barvali rumeno pa sm jim dal mal dušika (sm dal v vodo mal gnojila za vego), zdej so pa nehali rumenet ampak so še vedno oveli...
če mi lahko kdo prosim svetuje
Lp
daj prlimi kako slikco, k lahk da so podhranjene al pa jih še vedno preveč zalivaš. če lahko potegn eno ven iz teglca pa poglej kake barve so korenine, če so rjave gnijejo (manj zalivi) če so pa korenine bele, pol so pa verjetn podhranjene. previr še ph. to je tak od oka, k ni slik d bi vidu kake so.
js mam pa mesec stare bilkice pa so kar naprej ovele....ko jih zalijem so 12 ur uredu pol pa spet ovenijo...več ko na vsake 2-3 dni jih pa nemorm zalivat ker bi blo preveč...tak da more bit nekaj drugega kot voda?
najprej so se mi listi barvali rumeno pa sm jim dal mal dušika (sm dal v vodo mal gnojila za vego), zdej so pa nehali rumenet ampak so še vedno oveli...
če mi lahko kdo prosim svetuje
Lp
daj prlimi kako slikco, k lahk da so podhranjene al pa jih še vedno preveč zalivaš. če lahko potegn eno ven iz teglca pa poglej kake barve so korenine, če so rjave gnijejo (manj zalivi) če so pa korenine bele, pol so pa verjetn podhranjene. previr še ph. to je tak od oka, k ni slik d bi vidu kake so.
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
korenine so pa bele
Lp
ok bom probal, hvala!
a je kdo gor
jaz sem dol
sem nov in me zanima glede klonov sem jih kupil v avstriji presadil v lonce 11l si so mi vsi kloni oveneli a je to normalno
ne,ni normalno, to ti loh še jaz povem k nimam pojma
kej več jim napiš opiš,pa ti bojo povedal
kej več jim napiš opiš,pa ti bojo povedal
se mi je kar zdelo ja pa sem vrgu eur vstran se da kako stvar uredit al naj se mal pocakam in jih spricam z vodo