Ask old farts a question
-
maticmatic37
Re: Ask old farts a question
a mi lohka gdo pove ze enkat zakaj se men susijo rastline.naredu sm namrec tko kot ste mi rekl nej dam tablatk na sotno tabletko in tabletko postavim na kroznik z vodo,pol se tabletka napije vode(seme je se zmerom na vrhu)in ja seme ma koreninco in pol ko zraste ksna 2cm se mi azcne susit,zalivou nism nc pa na sobni svetlobi in sobni temp. mam to,pa se svetlobo ma tko d je ponoc pa dopoudne u temi..stopinj je pa 22
prosim vs za odgovore ker sm dau posadit eno big bangovo seme in ga ncem zasrat..pls
prosim vs za odgovore ker sm dau posadit eno big bangovo seme in ga ncem zasrat..pls
-
maticmatic37
ups seme dam na sotno tabletko..zatipku sm se...
Si pomislo da bi mogo dat v kak medij da bo rastlo??
-
maticmatic37
kaj je to medij??
Quote:
kaj je to medij??
WTF!? to je naprimer zemlja, kokos ... ti daj to kr v zemljo k si še začetnik, pol ko boš pa vedu kak in kaj pol pa razmišlji o čem drugem.
kaj je to medij??
WTF!? to je naprimer zemlja, kokos ... ti daj to kr v zemljo k si še začetnik, pol ko boš pa vedu kak in kaj pol pa razmišlji o čem drugem.
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
Imam eno izi vprašanje ki ga verjetno veste vsi indoor razen mene Koliko (lahko v cm ali pa % višine) zraste bilka (v mojem primeru Big Bud) med cvetenjem? Zanima me predvsem koliko prej bom dal rastlino cveteti, torej koliko lahko dopustim da zraste med vegetacijo. Hvala za odgovore ;D
Točno za big bud nevem, vendar pri večini bilk, ki sem jih imel jaz so zrasle od +80-100% na stanje pred cvetenjem. Torej približno še enkrat toliko
Quote:
oj prrrrdci its me again,namreč:
zanima me,če je iz klonov pamtn delat klone in če kdo obrezuje tavelike liste iz rož med cvetenjem,vsaj na vrhu,da pride svetloba mimo,ker imam hudičevo nabito omaro,sem namreč preveč vršičkal.
pa lep vikend in hvala za odgovor
če lahko,bi prosil še enkrat
oj prrrrdci its me again,namreč:
zanima me,če je iz klonov pamtn delat klone in če kdo obrezuje tavelike liste iz rož med cvetenjem,vsaj na vrhu,da pride svetloba mimo,ker imam hudičevo nabito omaro,sem namreč preveč vršičkal.
pa lep vikend in hvala za odgovor
če lahko,bi prosil še enkrat
-
maticmatic37
am kokos?? ja sam mene zanima samo zakaj se mi rastlince posusijoo..
A si lahko še malenkost bol butast?? Kokos te verjetno ne zanima...